zaterdag 4 april 2015

Beauty Hacks


Ik ben gek op die life-hack filmpjes die je tegenwoordig veel ziet voorbij komen, vooral degene die je ook meteen wil gaan proberen/toepassen. Vandaag een paar bruikbare beauty tips/hacks, sommigen heb ik jaren geleden al eens gedeeld maar misschien zitten er nog nieuwe voor jullie tussen. Het zijn tips die ik alle 5 ook effectief gebruik.

1. Niks zo vervelend als verschillende haartools hebben waarvan de kabels steeds in de war gaan. Dit is simpel op te lossen door een wc rolletje mooi te versieren tot je eigen homemade kabel houdertje:

2. Deze is al iets bekender maar vaak kijken mensen toch nog raar op als ik het doe: Een stukje plakband gebruiken om je grote winged liner gelijk te krijgen aan beide kanten! Een kleine eyeliner lukt me prima maar een extreme wing blijft toch tricky zonder hulpmiddel.

3. Hoe de celebs aan die extreem glowy benen komen? Ik vroeg het me vroeger altijd af en las het een paar jaar geleden toevallig in een interview met een celebrity make-up artist: Baby Olie! Je handen erna goed wassen en het zeker niet opsmeren als je in de zon gaat liggen. Voor de rest, smeren maar voor die perfect legs!

4. Wat is het hatelijk als je elk uur je lipstick moet bijwerken. Het volgend trucje laat mijn lipsticks er echt veel langer op zitten. Breng je eerste laagje lipstick gewoon aan zoals altijd, plaats dan een dun stuk tissue over je lippen en breng er een doorzichtige poeder over aan. Als je de tissue dan verwijderd hebben je lippen wel een matte look, je kan dan nog eens een laagje lipstick aanbrengen.

5. Mini stukje Lush zeep over waarmee je je echt niet meer kan wassen? Gebruik het als waxmelt in je brandertje! Het zal niet zo mooi smelten als een echte waxmelt maar je huis ruikt zo nog een paar dagen naar Lush!

xoxo Tessa

3 opmerkingen:

Es zei

Handige tips, dat trucje met je lipstick was ik alweer helemaal vergeten. Die ga ik weer toepassen! X

Anoniem zei

wat slim van die lush zeep! ik gooide de mini stukjes altijd weg

Stylebygina zei

Leuke tips! Ik gebruik ook altijd baby olie om shiny legs te krijgen :P