woensdag 6 mei 2015

Beauty No-Buy / Project declutter


De strijd tegen de 'clutter' (rondslingerend rotzooi) is volop bezig online. Veel bloggers en youtubers hebben door de jaren heen een grote make-up collectie opgebouwd en guess what? De mega-stash is uit de mode!!

Ik weet nog goed dat toen ik begon met bloggen (6 jaar geleden) er best een druk was om een redelijk grote stash te hebben. Je wou bezoekers aantrekken en ik kocht toen veel vaker iets onder het mom van 'daar willen ze over lezen!!'. Dat doe ik nu al jaren niet meer, liever minder bezoekers /samenwerkingen met bedrijven en gewoon voor de fun schrijven.

Anyway, ik ben op 1 mei ook weer begonnen met een beauty no-buy. Mijn lade begon ook een beetje uit te puilen, vooral de vakken met lip producten...Dat blijft mijn zwakte.

En met die producten is het net het meest zonde, een oogschaduw blijft jaren goed maar een lipgloss kun je dan wel weggooien. Ik heb geen 30 lip producten nodig, ben er klaar mee. Ik ga met andere woorden het meest mijn best doen om lip producten op te gebruiken de komende maanden. 

Een maandje beauty no-buyen lukt me altijd prima, of het in juni ook nog gaan lukken durf ik niet zeggen ;-)

xoxo Tessa

4 opmerkingen:

Savannah zei

mooi voornemen, ik heb ook geen mega stash

Griet Lucas zei

Oh succes ermee :) Ik probeer ook geen impulsieve koopjes meer te doen, al blijven sommige make-up producten wel erg moeilijk te weerstaan!

BeautyLoves zei

Succes! Ik zit in dezelfde situatie - genoeg make-up en mijn geld nodig voor de trouw, dus heb mezelf een onofficiƫle no-buy opgelegd. Gaat wel pijn doen als ik nieuwe collecties zie, maar ik probeer het toch vol te houden! (al weet ik niet of ik dat altijd zal kunnen, haha)

Beauty Treasures zei

Veel succes Tessa!