zondag 24 mei 2015

'I'm over it' Beauty Tag


Een beauty lover kent het probleem wel: 2 jaar geleden was je zooo gek van een beauty trend en ondertussen liggen die producten er maar wat te liggen in je stash. Ik weet dat deze tag bestaan heeft maar weet de naam niet meer dus heb er de 'I'm over it' tag van gemaakt.

Waar ik al bijvoorbeeld een tijdje over heen ben zijn de lipbalmsticks:
Ughh ze zijn misschien 2 jaar hip & happening geweest en nu zit ik dus met 5 lipbalmsticks die ik bijna nooit meer gebruik. Weggooien vind ik zonde dus ik ga toch mijn best doen om ze te gebruiken, hoewel ik ze niet meer fijn vind.

Ik ben stiekem ook al jaren klaar met die ouderwetse mascara borsteltjes, en toch koop ik ze af en toe nog omdat de verpakking van de mascara zo leuk is!
Telkens weer ben ik teleurgesteld van het resultaat bij zo'n mascara. Eigenlijk zou ik heel streng alleen nog maar mascaras met van die rubberen borsteltjes mogen kopen, werkt gewoon veel beter voor mijn wimpers.

En als laatst de pale nude lip:
Don't get me wrong, ik ben nog altijd gek op een mooie nude lip maar dan wel eentje met ofwel een roze ofwel een perzik tint er in. De extreme pale nude lip zoals bij Kim K. en Miley is jaren zo hot geweest en nu denk ik  echt 'hoe heb ik het kunnen dragen'. Waarom zou je je lipkleur volledig willen wegkrijgen, het ziet er niet gezond uit. Ik gebruik mijn Mac lipstick in Creme d'nude nu maar op door er een warme gloss over heen te doen...

xoxo Tessa

1 opmerking:

Tamara zei

waar is de tijd dat iedereen concealer op haar lippen deed om die dode look te creeƫren :-d