woensdag 27 oktober 2010

Zelf wenkbrauwen waxen

Sinds ik de wenkbrauw wax heb ondervonden raak ik nog amper een pincet aan. Voor de nieuwe lezeressen: ik liet 2 maanden geleden mijn wenkbrauwen waxen bij Yves Rocher. Ja het doet een beetje pijn maar je bent er op een paar seconden vanaf, en ik vind epileren echt dubbel zo erg pijn doen.

Ik ben heel tevreden van de service bij Yves Rocher maar ik moet er telkens voor naar Maastricht gaan, op afspraak en de schoonheidsspecialiste is niet altijd aanwezig.
Daarom besloot ik zelf wat opzoek werk te toen over het waxen van wenkbrauwen en daarna zelf een setje te kopen. Na heel wat goede reacties over het merk 'parissa' te hebben gehoord kocht ik een set van dit merk:
Dit product word gebruikt in sommige beauty salon's en dit bepaald setje wax kan zowel voor lichaam als gelaat gebruikt worden. Er zitten maar een paar dokters spateltjes in de set dus die moet je nog apart kopen (deze dienen om de wax mee aan te brengen).

Kijk maar even mee naar de 'voor-foto':
dit is het resultaat na 2 maanden niks te hebben gedaan aan mijn wenkbrauwen, de haartjes begonnen nu pas terug te komen! met een waxbeurt kan je dus wel even vooruit.
Dit is het resultaat van een verse waxbeurt:
Het blinkende komt omdat ik er een verzorgingsproductje op heb gedaan tegen het 'branden' en de roodheid. Best goed gelukt he?
Ik had al op een aantal proefkonijnen mogen oefenen (zus,moeder,tantes) en begin het al goed onder de knie te krijgen. Er zijn ook nog geen ongelukken gebeurt en niemand is met mislukte wenkbrauwen de deur uit gegaan. Toch raad ik je niet aan om zomaar zo'n kit in huis te halen om er wat mee te experimenteren. Laat je informeren door schoonheidsspecialistes/zoek zelf wat informatie op (dat heb ik ook gedaan) want er kan natuurlijk wel vanalles misgaan bij beginnelingen.
Ik ben in ieder geval wel tevreden, ik heb hetzelfde resultaat als toen bij Yves Rocher en ik hoef er de deur niet voor uit :). Vragen kan je stellen in de comments.
xoxo Tessa

8 opmerkingen:

Katrien zei

Ik heb wel een vraagje tessa; brandt het altijd of ben jij er gevoelig aan?? ik ben wat bang voor de pijn ;-)

Tessa zei

Goh het branden valt best mee hoor, het 'prikt' even en als je naar een schoonheidssalon gaat doen ze er ook altijd een verzorgingske op

eefje zei

Ziet er goed gedaan uit hoor, ik doe het zelf ook in mijn salon

NeonRocks zei

Oh dat is handig! Ik laat sinds een jaar ook mn wenkbrauwen harsen, veel sneller en mooier dan epileren! (want ik bak er zelf niks van)
Maar die afspraken maken vind ik zelf ook altijd irritant, ik weet niet of ik dit zo snel zou proberen, met mijn onhandigheid :P
Jij krijgt een mooi resultaat!

Aline zei

waxen doe ik ook, veel sneller dan epileren :)

Simone zei

wat een mooi resultaat!

Tine zei

Mooi eindresultaat zeg!
x

Mitchin zei

Ik kan me nog mijn eerste wenkbrauwepileerbeurt herinneren, wat deed dat pijn zeg! =)))
Cool, ik ga dit product ook een keer proberen (hoewel mijn tweezerman het ook best goed doet =)) Bedankt voor de review!