woensdag 4 mei 2011

Zoektocht naar de ideale highlighter

Check Cameron Diaz met mooie highlighter over haar blush.
Toen ik gisteren highlighter aanbracht (zoals elke ochtend) besefte ik dat ik er helemaal niet aan heb gedacht om een nieuwe highlighter te kopen tijdens de 50% actie bij Kruidvat. Ik denk ook niet dat Kruidvat er zo veel keuze in heeft, high end merken hebben meestal meer/betere highlighters naar mijn gevoel.

Nu ben ik best wel kieskeurig qua highlighters. Rare verpakkingen zoals deze van benefit wil ik al niet:

Vloeibare highlighters vind ik in het algemeen al minder fijn, dus dit soort pennetjes zijn ook geen optie:

Uiteindelijk werd mij door een aantal mensen een Dior highlighter aangeraden. Prijzig, maar dan heb je ook wat. En met een highlight poeder doe ik minstens 2 jaar dus daar heb ik die 50 euro wel voor over.

Het enige probleem wat ik met deze laatste heb is dat ze allemaal ofwel nogal roze ofwel bronzy zijn. De highlighter die ik nu al een tijd gebruik van Catrice was gewoon licht en shimmery, geen extra kleur en dat staat tenminste over elke kleur blush/bronzer.

Mijn Limited edition highlighter van Catrice die ik nu gebruik:

Ik merk dat hij de laatste tijd precies sneller op gaat (er brokkelen stukjes af), dit is vaak zo als ik eenmal de pan heb geraakt.

Swatch:

Dus als iemand een aanrader voor me heeft, laat iets achter in de comments! ik sta open voor suggesties maar liefst geen vloeibare highlighter.

xoxo Tessa

18 opmerkingen:

Mitchin zei

Mmmmm... Misschien die van Shiseido? Ze hebben een witte (High Beam White) en een gele (Soft Beam Gold). Wel prijzig maar gaan ook voor een eeuwigheid mee, bovendien zijn ze superfijn (je ziet ze echt niet op de huid, maar ik weet niet of jij het juist andersom wil) en daar is geen roze ondertoon te bekennen =))

Silva zei

Wat jammer dat je highlighter op is! Die ziet er erg mooi uit. Ik gebruik een highlighter van een blush, maar eigenlijk is die te roze.

BeautyLoves zei

Die van Dior kan ik echt aanraden! Maar ik gebruik hem eigenlijk wel graag als blush ook. Twee in een!

Maccia zei

Ik ben wel benieuwd wat voor tips er komen, wil ook maar eens een highlighter aan gaan schaffen.

Katrien zei

MNY heeft ook een lichte die neigt wel naar geel maar misschien is dat wat voor je?

Anoniem zei

Ik houd ook neit zo van vloeibare highlighter hoor.. die van MNY is inderdaad erg goed. misschien moet je die eens proberen? die is ook niet zo duur! xx

Anoniem zei

De sun club highlighter van essence
Het is een losse poeder, maar hij is echt top! Niet to much, gewoon super fijn, en lekker budget ;)
'xx

Tessa zei

Hmz los poeder vind ik ook niet zo fijn, ben eerder op zoek naar een gewone pressed powder! toch bedankt x

Janne zei

@C en C, die vind ik ook fijn!

Anneloes zei

Ah, die highlighter van catrice heb ik ook! Fijn is die he!

Amy zei

DIe highlighter van Catrice uit de Enter Wonderland collectie is echt geweldig!!!! en anders misschien een MSF van MAC?

Peggy Timmermans Visagie zei

Mac heeft een hele goeie cream highlighter, ze bestaan in verschillende kleuren maar ook wit en beige zitten erbij. En je komt er lang mee toe. Je kan hem met de vingers of met de stippling aanbrengen.

Anoniem zei

Ik heb zelf twee highlighters: een voor op mijn wenkbrauwbot en een voor mijn gezicht. Die voor boven mijn ogen is de touche eclat van YSL, echt mijn holy grail! Echt een aanrader en zeker zijn geld waard. Denk dat er ook niemand is die het daar niet mee eens is ;). Voor mijn gezicht heb ik pas de highlighter uit de nieuwe LE collectie van Catrice (Enter Wonderland) gekocht, en ben zeer tevreden! die geeft precies wat jij ook wil: highlight maar géén bronzing. Hoop dat je er wat aan hebt!

Tatjana zei

Ik heb niet echt een favo highlighter, dus ik kan je helaas ook niets adviseren. Maar ik ben nu wel erg benieuwd naar de Catrice Enter wonderland highlighter!

Tessa zei

Bedankt voor de vele goede tips iedereen! ik ben nu ook wel benieuwd naar die van Catrice ;) x

Kashmira zei

The Body Shop shimmer waves! Heb ik zelf niet maar iedere keer swatch ik hem weer! Zo mooi!

Eva M. zei

Ik heb zelf die van Dior en het is mijn absolute favoriet. Hij is dan wel roze, op mijn gezicht zie ik enkel highlighter, maar niet echt kleur. Het hangt er vanaf welke huidskleur je hebt, ikzelf ben erg bleek. Bij bruine dames zou hij wss wel wat rozer uitkomen.Maar seriously : een aanrader ! Beste aankoop ever :d

Anoniem zei

ik gebruik op dit moment een ooogschaduw van catrice: welcome to miami peach. hij is een beetje peachy en kruimelt, maar ik vind hem wel mooi staan bij mijn huid(nc20).
hierna wil ik wel een highend highligter, Dior?