dinsdag 13 september 2011

Gosh Soft n shine lipbalms

Een van de fijnere lipsticks te koop in de drugstores: de Soft n shine 'lipbalms' van Gosh! Ze zijn super zacht en creamy, ik grijp er dus ook vaak naar wanneer ik bijvoorbeeld wat drogere lippen heb. Ik vrees dat deze baby's uit het assortiment gaan want je komt ze in elke kortingsbak bij Kruidvat tegen, ik besloot daarom er nog snel over te schrijven. Inslaan dus als je ze ziet!

Ik laat jullie de 3 kleurtjes zien die ik momenteel heb: Irony, Barbie en Perfect plum
Fijn aan deze lipsticks vind ik dat je de intensiteit kan opbouwen, vandaar dat ze voor de naam 'lip balm' hebben gekozen in plaats van 'lipstick' bij dit product. Even een swatch demonstratie:
Omdat swatches op de lippen toch altijd beter tot hun recht komen laat ik ze nog eens allemaal apart zien.

Perfect plum is een iets donkerder kleurtje, ideaal voor de herfst en winter. Ik draag deze meestal medium dekkend (2 laagjes):
Barbie is gewaagd en dus misschien niet voor iedereen weggelegd, zeker als je hem dekkend draagt. Ik durf deze wel rocken als ik de ogen rustig hou (alleen een winged eyeliner en wat mascara):
Irony is mijn favoriet! ik heb hier al ooit een van opgemaakt en ik ben nu dus aan mijn 2de bezig, topkleurtje en zeker goed draagbaar als je hem licht aanbrengt:
Hebben jullie deze lipsticks al geprobeerd en welke kleurtjes zijn nog aanraders?

xoxo Tessa

3 opmerkingen:

Brechtje zei

Aaah, die lijken mij fijn zeg! Ik heb vaak droge lippen, dus dit klinkt super. Ik vind het laatste kleurtje erg mooi, wel jammer dat ze misschien uit het assortiment gaan. :(

Moniek zei

Ik heb Perfect Plum toevallig net op! Dit is de enige die ik heb, vind 'm erg fijn en hij is al bijna op :( Irony is ook mooi zeg!

CĂ©leste zei

Super mooi allemaal wel :-)