vrijdag 23 september 2011

Favorieten van september

Deze maand doe ik weer een favorieten artikeltje! Jullie weten misschien al dat ik dit niet elke maand doe alleen als ik echt duidelijk andere producten vaak heb gebruikt die maand.

Eerst 2 verzorgingsproducten:
- L'oreal professionnel Lumino Contrast. Ik ben sowieso dol op haarmaskers maar deze is gewoon erg fijn voor blondines met highlights en het ruikt lekker.
- Olaz beauty fluid. Dit product is een tip van mijn oma zaliger, zij heeft dit haar hele leven lang als gezichtscrème gebruikt en heeft lang een hele mooie huid gehad met weinig rimpels. Ik ben er zeker van dat de Beauty fluid hier aan heeft bijgedragen.

Dan een parfum:
- Zara Rose. Toen ik vorige maand op zoek was naar een cheapo parfum besloot ik deze van de Zara mee te nemen en ik heb heel september bijna alleen maar naar deze parfum gegrepen!

3 lip productjes:
- Maybelline Color Sensational 'Peach Juice'.
- Gosh soft n shine 'Irony'.
- Urban Decay pocket rocket 'Max'.

gewoon 3 fijne lippies die ik veel gebruikt heb deze maand.

Overige beauty producten:
- Urban Decay 'Naked palette'. Dit blijft HET palette wat je in huis moet hebben als liefhebber van oogschaduw in nude en aardetinten.
- Gosh pigment 'Rusty Nail'. Ik ben normaal geen fan van werken met pigments maar vind dit gewoon een mooi herfstig kleurtje om als oogschaduw te gebruiken.
- Mac Paintpot 'Soft Ochre'. Het is weer dikke liefde tussen mij en mijn painpot, sterker nog ik wil zodra ik stop met mijn no-buy nog een kleurtje aanschaffen.
- Benefit 'Coralista'. Hier komt zéker nog een review van, ik durf alvast zeggen dat het de beste blush is die ik ooit heb gehad.

xoxo Tessa

2 opmerkingen:

Eva M. zei

Leuke favorieten ! De beauty fluid heb ik ook en het is idd een super product voor weinig geld !

Anoniem zei

naked palette <2