zaterdag 24 september 2011

No-buy fail!

Extra artikel vandaag (normaal kwam er morgen pas eentje) omdat ik gewoon grandioos geflopt ben in mijn beauty no-buy!

Mijn nagelverharder was op en omdat ik met zwakke nagels zit mocht ik hiervoor wel mijn no-buy wel 'verbreken' van mezelf, natuurlijk bleef het daar niet bij...
- Bij Sephora was de 3 voor 10 euro actie en omdat ik toch de nagelverharder wou heb ik ook maar een mascara en roze lakje meegenomen.

- Douglas Maastricht heeft vanaf nu een Bobbi Brown counter, hier wacht ik al zowat 2 jaar op en nu mijn Mac concealer toch bijna op was besloot ik er een van Bobbi Brown te kopen. Ik kreeg er ook weer een DKNY golden delicious staaltje.

- De tube op de foto is Calendula balsem van de Tuinen, dit schijnt het genezingsproces te herstellen dus fijn om in huis te hebben om op pijnlijke plekjes en littekens te smeren.

Dan nog een stop bij de Yves Rocher:
- De tube is een voet crème, ik hou zelf niet van voeten en zal dus ook nooit naar een pedicure gaan. Ik ga ook gewoon keihard gillen/lachen als iemand anders aan mijn voeten zit, een blauw oog gegarandeerd voor de schoonheidsspecialiste. Ik kan er gewoon écht niet tegen, de enige optie is dus af en toe zelf een voetbadje nemen en de voetjes verzorgen.

- De Flowerparty is een Limited Edition parfum van Yves Rocher, hij was nu ook afgeprijsd vandaar dat ik er morgen al een review over wil schrijven.

Bij Veritas kocht ik nog een iets dikkere panty, die gaan we binnekort wel kunne gebruiken denk ik ;)
En bij Bershka nog een donkerblauw ripped skinny (hij lijkt door de flits wat lichter op de foto). Het is een heel strak maar stretchy model, bijna als een jeanslegging maar dan kwalitatief goed en niet dun dus wel te dragen als broek! (ik haat het als meiden met een jeanslegging wat gewoon op een legging lijkt rondlopen zonder langer truitje erover brr go buy yourself some pants girl)
Het is deze btw, ook te koop in de Bershka webshop:

Dikke fail dus van de beauty productjes maarja, ik werd langs alle kanten gevraagd om te gaan winkelen dus het was ook niet zo evident/motiverend. Ik probeer volgende maand ofzo nog wel een keer een beauty no-buy :p

xoxo Tessa

5 opmerkingen:

Katrien zei

gelijk heb je over die meiden met leggings als broeken, goedkoop! jouw broek is wel heel erg leuk

Peggy Timmermans Visagie zei

Niets vanaan trekken meisje, dat gebeurt ons allemaal wel eens! En je moest echt die nagelverharder hebben dus kon er nog wel wat meer bij! Ik snap het helemaal!

Kaya zei

Haha ik moest echt lachen om je voetenfobie :p Ik kan er ook slecht tegen en vind voeten bij anderen ook altijd smerig, vooral mannenvoeten in slippers blegh

Tessa zei

High five Kaya haha harige tenen in slippers *nachtmerrie*

Eva M. zei

Ik heb de Bobbi Brown concealer ook en die is superfijn !