dinsdag 21 februari 2012

At home pedicure met o.a. Lush 'Creamy Candy'


Zeker 1 keer in de maand probeer ik dit te doen, een uitgebreide at home pedicure. Ik kan er NIET tegen als iemand anders aan mijn voeten zit: lachen,gieren en mogelijk zelfs stampen, met andere woorden ik sta niet in voor de gevolgen. Dit wil zeggen dat ik dus ook nooit naar een beautysalon kan gaan hiervoor, ik moet het wel af en toe zelf doen.

Bovenstaande spullen leg ik meestal klaar. Een eelt schrobber, nagelknipper indien dat op dat moment nodig is, voetmasker, iets verzorgend voor in het water en een nagellakje!

Ik laat mijn voeten eerst altijd wat weken, ga dan aan de slag met de eelt scrubber en breng dan een lekker voetmasker aan om die er daarna weer af te spoelen.

Deze keer maakte ik in het water gebruik van een Lush bubble bar 'Creamy Candy':
Ik heb geen bad dus ik moet met dit soort Lush spullen creatief omspringen, het gemakkelijkste is dan om ze in een voetbad te gebruiken. Het lijkt klein maar met zo 1 Bubble bar kun je een stuk of 6 voetbadjes doen.

Creamy candy ruikt heerlijk zoet, zoals de Rockstar zeep. Ik vind de geur zo onweerstaanbaar dat ik er wel een parfum zou van willen *hinthint Lush*

Zo zag mijn voetbadje er uiteindelijk uit:
Voor wie nog nooit een Bubble bar van Lush heeft gebruikt heb ik een kleine demo opgenomen:


Ik sneed een kwartje van de bubble bar af en zoals je in het filmpje kan zien was dit zelf nog te veel, je krijgt al snel veel schuim. Het water voelt ook zijdezacht aan, echt een aanrader.

xoxo Tessa

5 opmerkingen:

Eva M. zei

Ik doe dit ook zelf, ga helemaal niet graag naar de pedicure. Het resultaat ziet er soms niet uit maar zolang ik eeltvrij ben is het al lang goed. We hebben thuis een pedicureset liggen met allerlei schaartjes en dingen en ik kocht onlangs in de action zo'n polijst tool voor 2 euro, zeker een aanrader !

Katrien zei

die cream candy ziet er zo mooi uit en veel bubbels!!!

Littlefashiolista zei

wat een super leuk artikel!

Kaya zei

Ik doe het ook altijd liever zelf. Leuk stukje

Anoniem zei

fijn met zo'n micro filmpje er bij