zondag 5 februari 2012

Bobbi Brown Creamy Concealer Kit

Sinds enkele maanden is luxe merk Bobbi Brown ook in Maastricht te koop bij Douglas, super blij was ik toen ik dit hoorde. Bobbi Brown is een professioneel merk wat nog maar op een paar plaatsen te koop is in België en Nederland en vooral over de concealer hoorde ik altijd veel goeds.

Ik werd bij de BB counter erg goed geholpen: als je aangeeft iets te willen testen mag je je in een stoel zetten en wordt het product bij je aangebracht met wat uitleg erbij. De make-up artist probeerde vanalles op me uit waaronder ook hun corrector maar ik besloot toch voor de concealer kit te gaan:
Links zie je de concealer en rechts een transperante setting poeder (de poeder die er bij zit is dus altijd zo licht, hij geeft geen kleur af maar zorgt ervoor dat je concealer beter blijft zitten).

Excuse de nog niet bijgetekende wenkbrauwen maar zie hier het resultaat van de concealer:
En voor het extra dramatische effect heb ik een voor-foto voor jullie gemaakt om 6u s'ochtends met mega donkere kringen:
De concealer dekt zoals je kan zien zeer goed en maakt de huid onder en rond mijn ogen mooi egaal met de rest.

Iets wat ik trouwens vergat te doen voor de foto's maar bij de counter brachten ze voor de concealer wat oogcrème bij me aan, dit doet wonderen om je concealer mooi te laten blenden. Het is een van de betere tips die ik ooit in een beauty winkel heb gekregen, een aanrader dus als je snel last hebt van ophopingen of concealer die in de lijntjes gaat zitten.

Het enige nadeel van dit product is eigenlijk de prijs: 31 euro is veel voor een concealer (product wat snel op gaat) maar langs de andere kant krijg je er wel nog een setting poedertje bij.

xoxo Tessa

3 opmerkingen:

Eva M. zei

Dit is voor mij ook een van de beste concealers ooit ! Idd jammer van de prijs want het gaat verschrikkelijk snel op vind ik. Ik blijft zoeken naar een goedkopere variant maar heb nog geen gevonden.

Katrien zei

Wauw die werkt zo te zien goed!

Sharona zei

Ik zat al een tijdje eraan te denken om zo'n concealer aan te schaffen. Denk dat je me overtuigd hebt, hihi :).

Helaas heb ik nog 3 andere concealers liggen die eerst nog op moeten :(. xxx