woensdag 9 mei 2012

Celebrity wardrobe malfunctions


We hebben het allemaal bewust of onbebust wel eens aan de hand gehad, een kleding blunder.
Om met mezelf maar te beginnen: Ik ben ooit met een zwierig rokje voorbij een ventilator gelopen, en yup mijn rokje ging de lucht in. Gelukkig was er niet te veel volk aanwezig in die winkel dus ik en de verkoopster konden er wel om lachen ;)

De beroemdheden staan natuurlijk dag en nacht in de kijker en zo is het al makkelijker om ze te betrappen op zo'n blunders! 

Een hele bekende is natuurlijk de nipslip of in Rihanna's geval de doorzichtige blouse zonder bh:
Kelly Rowland liet haar boobies vergroten om beter in sexy outfits te passen maar helaas zijn haar outfits nu wel wat te klein:

Het 2de meest voorkomende zijn natuurlijk de upskirts. Paris Hilton staat er vooral om bekend om uit een auto te stappen en zo haar slip of zelfs haar blote *beep* te showen aan wie het ook maar wil zien:

Taylor Swift maakte een tijd terug wel iets heel vervelends mee, op het podium stond er ook een te felle wind waardoor er een soort Marilyn Monroe moment plaatsvond tijdens een concert:

Fergie heeft volgens mij zelfs ooit in haar broek geplast op het podium dus daar tegenover is deze open gulp natuurlijk niks:

Dat celebs allemaal super strak in hun vel zitten, zonder cellulitis is ook maar een mythe. Zelfs de grote en slanke Blake Lively draagt de afslankende 'granny panties' onder haar jurkje:

Het volgende is echt vies dus alvast sorry maar hij moest er bij. Britney is geen kei in verbergen dat ze ongesteld is. Op het rechter plaatje zie je haar tampon koordje uit haar broek bengelen en op de linker foto zie je zelfs een bebloed maandverband terwijl ze uit een taxi stapt!

En niet alleen de vrouwen hebben genante dingen aan de hand hoor, Justin Bieber kan beter geen broek meer dragen want dit noem ik geen lage broek meer, ik zie alleen paarse boxer.

Kom maar op met die confessions, heb jij al zoiets schaamtelijks meegemaakt?

xoxo Tessa

9 opmerkingen:

Eva M. zei

ojee ! Die van Britney is wel erg. Ik heb zeker ook al zoiets meegemaakt, al kan ik er nu niet meteen op komen :p !

Touch of Buddha zei

hahahah oepsie! leuke foto's

deijsprinses zei

Jak, Britney.

Ik moet bekennen ik heb ook eens een 'Rihanna'ke' voorgehad. Godzijdank bij mijn huidige vriend maar het was wel voordat we samen waren. Ik moet al blozen als ik er aan terug denk!

Kaya zei

O wat erg! vooral britney idd.
Wat ik zelf nooit gehad heb, ik check dat altijd 3 als ik naar de wc ben geweest, maar wat ik regelmatig zie is vrouwen die hun rok aan de achterkant in hun panty hebben zitten. Ik stap er dan altijd wel op af om het te zeggen, vind ik zo genant.

Sofie (thebelgianbeautyreview) zei

Hahahahah die van Britney is erover! Zalig artikel trouwens :D

Joyce zei

ohwat erg! Britney, haha!

Anoniem zei

Leuk artikel!
www.liefsannebelle.weblog.nl

Sofie zei

IEEEUW for Britney!

De rest vind ik wel grappig. Sommige dingen kunnen echt iedereen overkomen (zoals wind onder je rok) andere dingen (je bh die plots te klein is en je borsten toont) kunnen dan weer voorkomen worden :)

Peggy Timmermans Visagie zei

Man, man, man! Gelukkig heb ik buiten eens twee verkeerde sokken of een gat in mijn kous nog niets erg meegemaakt!