donderdag 24 mei 2012

Mini shoplog + Calzedonia

Shoplog time! Zo dat was al weer een tijdje geleden, en ik heb me braaf aan mijn beauty no-buy gehouden zelfs. 

Het enige beauty product wat ik kocht was iets dat ook daadwerkelijk op was (te zien in mijn laatste opgemaalt artikel). Ik nam uit de supermarkt gewoon een haarspray van Wella mee, de fles is huge dus hier zal ik wel weer even mee toekomen: 

Ligt het aan mij of is de lente/zomer 'blaren-tijd'? Het lijkt alsof ik elk jaar opnieuw mijn ballerina's moet inlopen, ookal heb ik ze al van het jaar ervoor. Het is dus nog geen juni en ik heb alweer blaren pleisters voor mijn voeten in huis moeten halen:



Bij de Bershka in Hasselt vond ik eindelijk het aztec rokje. Hij is vast niet super gemakkelijk te combineren maar voor 8 euro kon ik hem niet laten liggen, een extra bodycon rokje is nooit weggegooid ;)
Nu ik toch in de mood was om prints te kopen kocht ik deze gebloemde bustier bij New Look. Ik ben niet van plan met mijn navel bloot te gaan lopen, vind zoiets wel leuk met een taillerok of short met hogere taille.
Bij New Look vond ik ook nog dit leuke setje armbanden, vooral de spikey armband geeft meteen iets extra's aan je outfit:

Als laatste ontdekte ik een nieuw winkeltje in Hasselt: Calzedonia. Dit Italiaanse bikini merk word nog maar op weinig plaatsen in België verkocht en in Nederland zelfs nog niet denk ik.

Mijn oog viel er meteen op deze zeemeermin achtige bikini met pailletjes:
 Aan-foto uit de folder:
De bikini kost 55 euro en al het beachwear viel zowat in deze prijsklasse, de kwaliteit is dan ook zeker (voelbaar) fijner dan bv. een H&Metje.

Ik laat jullie nog een aantal exemplaren zien die ik erg leuk vond:



Mocht je ooit een Calzedonia winkel passeren, spring zeker eens binnen! Ik ben alvast fan.

xoxo Tessa

4 opmerkingen:

Eva M. zei

Leuk geshopt ! Het aztec rokje gaat je mooi staan in de zomer !

Delphine zei

Dat bustiertje is echt mooi, en de bikini's ook

Eefje zei

Wat een prachtige bikini's! Op vakantie in Italië dus zeker op letten ;-))

Kaya zei

Leuk rokje en mooie bikini!