dinsdag 1 mei 2012

Shoplogje



Ok het is officieel, ik durfde het eerst niet uitspreken maar ik ga na vandaag beginnen aan een beauty no-buy. Ik mag dus wel nog kleding of accessoires kopen maar aangezien ik vandaag weer allemaal beauty producten heb gekocht ga ik hier in proberen minderen. Ik bedoel maar, how much can a girl need?

Ik heb 1 niet-beauty aankoop, ik bestelde een bikini bij Victoria's secret:
Ik bestelde zowel de haltertop als het broekje in maat S en gelukkig past het! Als de bikinitops geen gebruik maken van cupmaten is het altijd gokken maar ik las online dat VC groot valt dus durfde het op een S'je wagen.

En dan de beauty aankoopjes. Ik zag deze roze glitterende shampoo van L'oreal staan en moest hem meepakken, *sucker for packaging*

Toen ik hoorde dat er nieuwe Limited edition luchtjes van het DKNY appeltje uitkwamen moest ik ze gaan besnuffelen. Ik vond alle 3 de nieuwe geurtjes best lekker maar 'Creamy merengue' stak er voor mij persoonlijk boven uit. De geur doet me aan citroen cupcakes denken. En toch heb ik een beetje spijt van deze aankoop (laten verleiden door 40% korting!) omdat ik me wel een paar parfums kan bedenken die ik nog lekkerder vind.

Bij Sephora kocht ik 2 zelfbruiners, eentje van het Sephora eigenmerk voor het gezicht en eentje van Estee Lauder voor het lichaam. Als 'tan-aholic' ben ik hier heel benieuwd naar, reviews komen er binnenkort aan:

Bij Lush kocht ik een paar toner tabs om mijn gezicht mee te stomen. Ik kreeg ook nog een staaltje van de Charity pot lotion (vergeten op foto te zetten).

Van een vriendin kreeg ik deze nagel stickers van Essence. Heb de gel versie al eens gehad maar dit zijn normale stickers, leuk om nog een keer te testen voor jullie:

Als laatst kocht ik nog 2 Catrice lakjes met als excuse dat ik nog geen tintjes had die hier op leken:

en dat komt van iemand met +60 nagellakjes.. juist ja de no-buy is nodig.

xoxo Tessa


13 opmerkingen:

Kaya zei

Leuke lakjes en bikini! Die glitterverpakking van Loreal zou ik ook direct meenemen als ik m zag!

Saskia zei

succes, ik ga met je meedoen aan de no-buy :)

Eefje zei

Dat rechter lakje is mooi, wil ik wel een revieuw van zien.

Peggy Timmermans Visagie zei

Ik wens je heel veel succes...ik weet hoe moeilijk het is :)

Tessa zei

Review van de Catrice nagellakjes komt er binnenkort aan Eefje!

En idd Peggy, er blijven leuke nieuwe dingen op de markt komen!

Eva M. zei

Leuk geshopt ! Ben al benieuwd naar de reviews ! En good luck !!

Unknown zei

Leuke aankoopjes en veel succes met je no buy!

a happy girl zei

Leuke spulletjes dat je gekocht hebt! En veel succes met je no-buy! :)

deijsprinses zei

Oh mooie bikini! Heb je anders ook een S? Ik zou die glitter ook meegenomen hebben. Ik kan ook niet afblijven van dingen met glitters in, ongeacht wat het is :p

Tessa zei

Ijsprinses ik heb normaal 38 in bikini topjes (of gewoon 75c) maar zoals ik al schreef valt VC redelijk groot.

Anoniem zei

Leuke dingetjes gekocht hoor :)

Kim zei

hele leuke dingenhoor!! ik ben benieuwd naar bronze goddes

Michaela zei

Hele leuke aankopen! Ik ben zeer benieuwd naar alle 2 de zelfbruiners. En super leuk dat je een VS bikini heb gekocht , ik had er laatst nog een artikel over geschreven. De Shampoo van Loreal ziet er cute uit met die glitters!