dinsdag 19 juni 2012

Catrice 'Lavenderlicious' nagellak + dupes

De nagellak waar ik het vandaag over ga hebben heb ik al een jaar in mijn stash zitten, en toch is hij nu pas favoriet. Met een collectie van +50 lakjes heb je dat gewoon, af en toe komt er weer eentje naar boven die je helemaal uit het oog verloor.

Het jammere bij 'Lavenderlicious' is dat hij Limited Edition is, hij is dus al een jaar niet meer te koop. Als deze op is of stoperig wordt heb ik dus ook dikke pech!
 Daarom ben ik alvast maar op zoek gegaan naar een paar dupes (mogelijke vervangingen).

Wanneer ik 'lilac' of 'lavender' polish intypte in google kwamen er allemaal donkerder paarse kleurtjes tevoorschijn, het was dus nog niet zo gemakkelijk om een goede dupe te vinden.

Ik vond online wel deze 'Dress for a moment' van Essence, geen idee of hij nog te koop is maar deze lijkt er in ieder geval wel op:

 Revlon lijkt ook een goede dupe te hebben, deze heet 'Charming':
Helaas is het merk Revlon niet meer zo gemakkelijk te vinden. In België in de Inno durven ze het merk wel al eens hebben maar de dichtstbijzijnde is voor mij ook al meer dan een uur rijden.

Er zijn in ieder geval opties! Oef, want dit is echt een mooi kleurtje en ik denk dat ik hem nog veel ga dragen deze zomer.

xoxo Tessa


5 opmerkingen:

Tessa zei

Hij is inderdaad erg mooi! Ik vind Herome WIC Mumbai er ook behoorlijk veel op lijken :)

peggy timmermans zei

Ik vind deze kleur jou prima staa,; bij mij passen zo'n kleurtjes totaal niet!

Tessa zei

Waaw thx naamgenootje, die van Wic lijkt er idd ook op!

W.N.I.S. zei

Die van Revlon vind ik wel heeel mooi! Dat is wel jammer van LE's inderdaad, als iets je bevalt, is het al niet meer te krijgen.

Bianca zei

Heel mooi kleurtje! Ik hou wel van die koele lavendelkleurtjes!