zondag 17 juni 2012

Lush 'You snap the whip'

Vorige week probeerde ik een staaltje van het Lush product 'You snap the whip'. Behalve de leuke naam is dit ook nog eens een speciaal product. Het is net zoals 'Buffy' (die ik al vaker heb gekocht) een scrub en body butter in 1.

Het blokje is in eerste instantie zwart en dat past goed bij de geur van zwarte bessen die het product heeft. Wanneer je het blokje nat maakt verandert de kleur naar een soort licht paars:
 Je ziet de scrub deeltjes goed zitten!

Ik was sowieso al fan van de scrubs/body butter blokken van Lush, maar deze vind ik persoonlijk lekkerder ruiken dan bijvoorbeeld Buffy. Hij is wel mierzoet dus ik kan me voorstellen dat smaken hierin kunnen verschillen.

Nog een ding wat ik jullie wil meegeven: deze blokken scrubben best hard! Ik vind dit zelf super omdat ik veel zelfbruin en hiermee haal je dit gemakkelijk weer weg. Als jij liever milde scrubs gebruikt kun je het beter houden op zo'n zoutscrubje. Het body butter effect voel je nadat de scrub er is afgespoeld, het laat een zacht laagje na.

Een normale blok 'You snap the whip' ziet er uit als op onderstaand plaatje (100 gr) en kost zo'n 10 euro.xoxo Tessa


2 opmerkingen:

Eva M. zei

Oh klinkt goed ! Alleen voor de mierzoete geur ben ik niet zo te vinden.

Anneloes zei

Ohh, ik heb deze geroken toen ik samen met mijn vriend in Utrecht was en hoewel hij normaal niet snel iets lekker vindt, vond hij deze echt héérlijk ruiken en baalde hij er flink van dat dit geen massage-olie was!