maandag 25 juni 2012

Wishlist


Met mijn verjaardag (binnen 2 weken) in het vooruitzicht ben ik maar eens beginnen nadenken over mijn wishlist van het moment. Vreemd genoeg staat daar niet eens zo veel op! Vorig jaar heb ik ook gewoon cadeaubons gekregen omdat ik nergens op kon komen, ook prima natuurlijk!

Na wat rondsurfen op webshops heb ik toch nog een kleine wishlist kunnen opstellen.

Lush Fair trade foot lotion. Deze voetcrème heeft een muntgeur, lekker fris en aangezien ik altijd zelf mijn pedicure doe is zoiets wel handig om in huis te hebben.


Lush Miranda zeep. Altijd als ik in een Lush winkel ben snuffel ik aan dezelfde zepen, meestal aan Rockstar en Miranda. En toch heb ik die laatste nog nooit gekocht, moet binnenkort toch maar eens gebeuren. Miranda ruikt fruitig zoet en fris, helemaal mijn ding.
Mac Omega oogscahduw. Deze oogschaduw staat al een tijdje op mijn wishlist omdat hij ideaal schijnt te zijn als wenkbrauwpoeder voor blondines. Je haalt er dus niet alleen nut uit als oogschaduw maar ook als brow powder.
H&M liquid eyeliner. Ik ben gek op de pen eyeliner van Maybelline maar die begint nu toch wel een beetje uit te drogen. Deze pen eyeliner van H&M schijnt ook best fijn te zijn en een stuk voordeliger.
Gellac basis set. Het hoeft niet persé van het merk CND Shellac te zijn zoals op het plaatje maar ik zou graag eens proberen om zelf gellac aan te brengen. Als je netjes kan lakken zou je dit in principe ook moeten kunnen aanbrengen. Ik twijfel hier al maanden over omdat de aanschafprijs (lamp, basecoat, topcoat, kleurtjes) nogal een kostelijk grapje is.
Van kleding items heb ik nooit echt een wishlist omdat ik kleren wat ik leuk vind gewoon koop wanneer ik dat wil, ik ben dan ook geen merk-freak qua kleding. Wat wél al jaren op mijn wishlist staat zijn een aantal handtassen.

Longchamp Pliage. Ik ben niet eens zo'n fan van het merk maar dit zwarte classic model gaat nooit uit de mode, ik zie er al jaaaren aan een stuk vrouwen mee rondlopen. Dit is echt zo'n tas wat ik ideaal zou vinden om mee te gaan winkelen, volgens mij zijn ze niet eens heel duur (onder de 100 euro). 
 Louis Vuitton Speedy Damier ebene. Nog zo'n klassieker die al jaren door mijn hoofd spookt. De aanschafdrempel is bij deze wat hoger omdat hij tegenwoordig rond de 500 euro kost (en ze stijgen elk jaar in prijs). Ik zou het me met gemak kunnen veroorloven en toch denk ik steeds 'Is zoiets zijn geld waard?'

Toch nog 7 dingen op mijn wishlist, de ene al wat duurder dan het ander ;) 

xoxo Tessa

6 opmerkingen:

BeautyLoves zei

Hopelijk krijg je alles van op je wishlist!
Ik heb zelf onlangs het grootste model van Le Pliage gekocht, is heel handig als ik een dag ergens heen ga of naar een event, al mijn spullen kunnen er in. Geloof dat ik hem 78 euro heb betaald, dus je had gelijk :)

Eva M. zei

Leuke wishlist ! Zo'n Longchamp heb ik al jaren op het oog maar nog nooit gekocht. De Louis Vuitton is zeker en vast zijn investering waard ! Ik kocht een gelijkaardig model van Gucci, ook rond de 500 euro en heb er zoveel plezier van ! Nu staat de LV Speedy in Damier Azur op mn wishlist !

Savanah zei

Geloof me, de speedy is zijn 500 euro waard!!! Ik draag hem al meer dan 2 jaar en er is nog niks aan.

Daantje zei

die lush crème ziet er alleen aan heerlijk uit!

Anoniem zei

ik zou toch nooit een louisvuiton voor mijn verjaardag durven vragen hoor

Tessa zei

^ anoniem ik denk dat je me niet goed begrepen hebt, dit is een algemene wishlist he voor 'ooit' :p Tuurlijk vraag ik niet om zoiets duurs