woensdag 24 oktober 2012

Bad celeb outfits


Hoe leuk ik het ook vind om naar hun mooie outfits te kijken, het is minstens even leuk om hele foute outfits van de celebs tegen te komen. Tsja als ze niet naar een event gaan moeten ze het vaak zonder styliste stellen en dan maken ook zij wel eens een fashion blunder...

Paris Hilton ziet er meestal geweldig uit maar ze heeft ook periodes waarin ze er uit ziet alsof ze de hele markt of coolcat heeft leeggekocht:

Rihanna vergeet regelmatig haar broek, classy:

We weten allemaal dat Kim Kardashion een curvy vrouw is, en meestal weet ze zich daar mooi naar te kleden maar ook bij haar gaat het soms mis. Zowel het rokje als de blouse flatteren haar alles behalve, de outfit laat haar lichaam er heel vreemd uitzien:

Misha Barton is sowieso al geen stijlicoon maar met deze trui spant ze toch wel de kroon. Daarnaast draagt ze ook vaak leggings als broeken, liplezen gegarandeerd:

Ook iemand die er regelmatig trashy bijloopt is Christina Aguilera. Maar op deze foto dacht ik serieus eerst dat ze in haar blootje rondliep, het bleek een vleeskleurige legging te zijn:

Al zit ze als X Factor jurylid meestal in een mooie strakke jurk gegoten, Britney is stiekem de queen of comfort. Als ze niet aan het werk is zie je haar bijna altijd in losse basics en shorts. Ik denk dat een goede styliste bij haar echt wel nodig is.

Hoewel ik meestal wel van Miley's stijl hou kan ook zij de bal soms compleet misslaan. De laatste tijd loopt ze er regelmatig bij als een dame wat de straat doet zeg maar..

Wie vinden jullie vaak fout gekleed?

xoxo Tessa

5 opmerkingen:

Myrthe zei

Je hebt helemaal gelijk met die outfits! Iehww, wat zitten er lelijke dingen bij ^^

Anoniem zei

waah, ik vind echt alle outfit's lelijk. Ze hebben geld genoeg voor fashion advies, en er dan nog steeds zo bij lopen??
liefs,

Anoniem zei

hoe ziet kim er uit zeg! en Britney kan zich inderdaad niet zelf kleden, was me ook al opgevallen

Valley Doll zei

Stiekem toch blij te zien dat het ook maar mensen zijn die af en toe fouten maken ;-) ! Maar Mischa's lips kunnen er echt niet door !

Peggy Timmermans Visagie zei

Super leuk om te zien dat sterren toch wel vaak nood hebben aan een goede stylist! 't Zijn ook maar gewone mensen die wel eens de bal misslaan :)