vrijdag 26 oktober 2012

Ed Hardy 'Hearts & Daggers'

Wie mijn blog al lang volgt weet dat ik niet vaak parfums review. De reden daarvoor is dat ik ze vaak nutteloos vind, je kan nooit perfect omschrijven hoe iets ruikt en wat de ene lekker vind vind de ander misschien vreselijk.

Daarnaast wordt er bijna altijd over de populaire parfums geschreven, die waarvan je ook reclame op tv ziet. Nu ik weer eens een 'onbekende' parfum heb gevonden waar ik helemaal gek van ben en waarvan ik denk dat veel mensen hem lekker zullen vinden wil ik dit wel even met jullie delen.

Dit is 'Hearts & Daggers' van Ed Hardy:
Ik had er zelf nog nooit van gehoord (wel van het merk maar niet van deze parfum) maar besloot er omwille van de leuke verpakking aan te ruiken. En wat was ik aangenaam verrast! Douglas omschrijft de geur als 'bloemig' maar daar ben ik het helemaal niet mee eens.

Mijn parfumsmaak kan ik kort en bondig beschrijven als zoet en fruitig en onder deze categorie valtHearts & Daggers 100%.
Ik interesseer me nooit in geurnoten dus ik ga op mijn eigen ervaring af en ik ruik hier heel erg perzik in terug en misschien een beetje citrus achtige vruchten. Extreem lang blijft hij niet hangen geloof ik maar hij is wel voldoende 'aanwezig'. Zo stapte ik vorige week bij iemand in de auto die meteen vroeg welke parfum ik droeg omdat hij zo lekker was.

Ben jij een perzik/fruity parfum lover? Ga z├ęker een keer op zoek naar deze parfum, hij is het ontdekken waard.

50 ml van deze zalige parfum kost 40 euro bij Douglas.

2 opmerkingen:

Katrien zei

Klinkt als iets voor mij. Is hij ook wel fris of eerder mier zoet?

Tessa zei

Hij is zeker nog fris Katrien, niet te overheersend zoet