donderdag 4 oktober 2012

Project pan update


Het is weer zover, het is tijd voor een project pan. Ik ben natuurlijk al een half jaar bezig met grote hoeveelheden opmaken en dat lukt ook prima (elke maand minstens 1 opgemaakt artikel). Ik doe dit project er nu even bij om mezelf er aan te herinneren dat een aantal dingen nu echt wel op moeten.

Deze 2 Lush producten waren de inspiratie voor dit artikel:
Lush staat bekend om zijn verse producten en dat wil ook zeggen dat ze meestal een specifieke houdbaarheidsdatum toegewezen hebben. Ik weet dat veel mensen zeggen dat je die datums niet zo letterlijk moet nemen maar ik vind dat ze er niet voor niks staan..

De Vanilla Dee-Lite bodylotion zit nog bijna vol en hij vervalt in december! Tijd om me flink in te gaan smeren de komende maanden.

De Lemony Flutter nagelriem boter heb ik wel al veel gebruikt. Hij is zowat half leeg maar hij is nog maar een maand goed :( Ik zou het zonde vinden om hem in november nog zo vol weg te moeten gooien dus ik ga hem nog lekker veel gebruiken deze maand.

En dan doen er nog 2 glossjes mee aan het project:
Omdat ik toch al bezig was met het opmaken van de Lush producten besloot ik deze 2 lipglossjes er ook maar bij te gooien.

Zowel deze doorzichtige van MNY als Mac 'Underage' heb ik al een hele tijd en ik wil ook deze binnenkort zeker weggooien, gewoon uit hygiƫne. Ik vind sowieso dat je lipglossjes regelmatig moet vervangen. Ik ga deze 2 dus nog enkele keren gebruiken in oktober en daarna zal je deze wel in een 'opgemaakt en weggegooid' artikel tegenkomen. Confession: Soms heb ik zelfs zin om AL mijn lipglossjes weg te gooien en met nieuwe 'verse' te beginnen.

xoxo Tessa

2 opmerkingen:

Valley Doll zei

Vind ik wel leuk zo'n artikels. Ik doe het zelf ook graag, vanalles opmaken.

Anoniem zei

bijna niemand krijgt lemony flutter ooit op hihi