zondag 25 augustus 2013

H&M Raspberry Smoothie masker

De vorige keer dat ik over een H&M masker schreef bleek het eentje te zijn die al lang uit het assortiment was, whoops! Ik besloot nu maar op te zoeken of deze frambozen versie nog bestond en jawel, hij hangt gewoon nog in de winkelrekken.

Ik ben persoonlijk wel fan van de H&M maskertjes. Ze kosten €1,95 en ik doe er 2 keer mee, niet slecht. Sowieso ben ik niet veeleisend qua maskertjes, ik heb niet snel allergische reacties of iets dergelijks.
De kleur is opnieuw gewoon wit en de geur is best wel realistisch. Ik vond zelf de peer en meloen versie lekkerder maar helaas bestaat die dus niet meer. Voor de fans van frambozen geur is dit wel echt een topper denk ik.

Ik heb een vermoeden dat alle H&M maskertjes wel een beetje hetzelfde zijn op de geur na, ze voelen hetzelfde aan en smeren hetzelfde uit. Ik ervaar dan ook steeds hetzelfde effect: een extra zacht en glowy huidje, en dat is wat we willen he.
Geen dure maskers in potten voor mij, ik vind de zakjes van de H&M prima! Hebben jullie nog aanraders qua cheap maskertjes?

xoxo Tessa

8 opmerkingen:

Michaela zei

Ik heb zelf nog nooit maskers van de H&M getest, maar ze lijken me erg fijn te werken :D

Lidewij zei

Hij lijkt me wel lekker! En ook nog eens lekker goedkoop :D

Tessa zei

Klinkt goed :)
X

Anoniem zei

Ik heb de maskertjes nog nooit gezien, maar ik zou ze wel eens willen proberen :) x

Joyce zei

klinkt goed!

AnnaM zei

Ziet er goed uit! x

Valley Doll zei

Oh klinkt goed ! Hier zijn ze wel moeilijker te verkrijgen, jammer genoeg.

Anoniem zei

Ziet er goed uit, ga ik ook eens proberen ;-)