dinsdag 27 augustus 2013

Shoplog


Vandaag weer eens een shoplog met zowel beauty als kleding. Ik ben trouwens van plan om in september weer wat rustiger aan te doen qua beauty shoppen. Ik heb altijd de indruk dat ik me nogal laat gaan in de zomer... Er zijn dan veel leuke kortingen enzo en met kerst ook opnieuw dus ik vind dat ik het in september en oktober wat rustiger aan moet doen.

Laat ik maar beginnen bij de Hema. Ik loop daar graag tussen de nagellakjes, ze kosten maar € 2,95 en zijn behoorlijk fijn.

Ik nam de kleuren 804 en 801 mee en een roze notitie boekje.

Het volgende vond ik bij Kruidvat:
Een tissue doosje van Minnie mouse, hoe cute!  Ik geloof dat hij rond de 2 euro koste.

Bij Claires ben ik er zelfs in geslaagd nog leuke dingetjes in de sale te vinden:
Het toillet tasje was 5 euro en de diadeem 3 euro, al best goedkoop he? Ineens bleek er ook nog een 1+1 gratis actie op de sale items te zijn, het diadeempje kreeg ik dus gratis!

Toen ik dit eenmaal wist ben ik nog 2 leuke haardingen gaan uitzoeken. Ik koos speldjes waaraan een soort ketting en spikes vastzitten en een gevlochten haarbandje wat op echt haar lijkt:

Ook bij H&M slaagde ik vooral goed bij de accessoires. Ik vond er elastiekjes met een strikje aan (was ik al lang naar op zoek) en wat above knuckle rings. Ik nam ook nog zo'n chubbie stick mee aangezien ik over die van H&M nog helemaal niks gelezen heb online.

Ik was eigenlijk ook op zoek naar een bepaald jurkje bij H&M maar die was nog niet binnen dus heb ik nog maar een basic hemdje gekocht. De winter komt er toch aan en dan draag ik die dingen overal onder.

Die above knuckle rings zijn allemaal leuk en wel maar dat is zo mode gebonden. Ik was ook al een tijdje van plan om eens te investeren in een mooie ring. Bij Ti Sento vond ik deze ring nog in de sale voor 35 euro en ik nam nog 2 paar oorknopjes mee.


Ineens liepen we voorbij de Sting in het centrum van Maastricht en die bleek weg te gaan! Wat wou zeggen 50% korting op de hele collectie. Zo nam ik deze flashy riempjes mee voor 1 euro per stuk:

Hun basic jurkjes waren door de korting nog maar 7 euro, ik nam dus snel een zwarte mee:
En een donker rode:

De volgende trui-jurk was normaal 40 euro, nu dus nog maar 20:

En als laatst van de Sting nog dit basic topje, was rond de 5 euro met de korting:

Ik eindig met mijn bestelling van Allcosmeticswholesale:

Alles is heelhuids aangekomen, het was goed verpakt in bubble wrap. Ook heb ik geen douane kosten moeten betalen. Ik weet niet of het waar is maar ik las online ergens dat wanneer je onder de 23 euro blijft met je bestelling uit Amerika, je sowieso nooit douanekosten moet betalen. Als een ervaren online shopper dit zou kunnen bevestigen zou dat fijn zijn ;-) oops: Dankzij bezoekster Elke weten we dat je onder de 22 euro moet blijven! Zie de comments bij dit artikel

Ik bleef dus netjes rond de 20 euro met mijn bestelling voor de zekerheid en het volgende werd binnen te 2 weken bij mij afgeleverd:
-Bobbi Brown lipliner in 'Red'
-Mini Clinique mascara
-Nyx Blush in 'Angel'
-3 L'oreal hip lipbalms

Het Bobbi Brown lip potlood scheelde echt zoveel, hij kost er omgerekend rond de 6 euro! Ik kocht deze trouwens omdat ik binnen een dikke maand aan een korte visagie opleiding begin, spannend! De rest was ook allemaal erg goedkoop maar merken als L'oreal zijn in Amerika sowieso spotgoedkoop tegenover hier.

xoxo Tessa

10 opmerkingen:

Valley Doll zei

Leuk geshopt ! En fijn dat je geen douanekosten moest betalen. Ik heb ooit voor een bedrag van 30 euro nog eens 27 eur invoerrechten moeten betalen, daar kon ik echt niet om lachen :(.

Shana zei

Ik wist niet dat de H&m ook zo'n 'chubby stick' heeft.
En ik durf maar niets van zo'n Amerikaanse webshop bestellen,
ik heb schrik dat de invoerkosten zo hoog zouden zijn. Gelukkig heb je zo geen extra kosten gehad :)

Unknown zei

Leuke shoplog! Ik ben heel benieuwd naar de chubby stick van H&M. Als het wat is, wil ik hem ook wel aanschaffen :)

isabel zei

Ik heb echt bijna altijd van die stomme invoerkosten... >.< Gelukkig jij niet. ;)

elke zei

Je hebt vrijstelling van douane en accijnzen tot maximum 22 euro, je hebt dus even geluk gehad, ging jammer zijn, voor die euro haha ;)
kan je hier nalezen: http://fiscus.fgov.be/interfdanl/nl/citizens/pakket.htm

En nu ik toch eens comment ipv lurk: leuke shoplog en vooral: leuke blog!
Ik volg je al eeuwen en over het algemeen boeien beautyblogs me niet zoveel meer, omdat het gewoon allemaal dezelfde standaard reclameshit geworden is.
Maar jij blijft gewoon lekker jezelf, koopt wat je wil zonder te overdrijven, geen boring oneindige reeks van campagnebullshit en vaak wel eens een leuke nieuwigheid en je bespreekt dan wat ik er zelf ook van zou willen weten, zonder enkel mee te doen met de hype.
En heel belangrijk: je zegt het ook gewoon als iets crap is. Je hebt geen idee hoe ik me erger aan hoe fijn en leuk en prachtig ALLES tegenwoordig is op blogs. Als ik dat wou lezen, kocht ik wel een of ander debiel vrouwenblad of keek ik reclameblokken op tv.
Ik hou het hier maar bij voor het meer een rant dan een compliment wordt, maar wou dat toch even zeggen. ;)
Never change! :)

Tessa zei

^Kijk hier hebben we iets aan! Onder de 22 euro blijven dus. En wat een compliment zeg, heel erg bedankt Elke. Ook de lurkers worden geapprecieerd ;)

Kimberly zei

Wat een geweldige dingen heb je geshopt zeg! En die make-upjes vooral :D Leuk om te zien!

Unknown zei

Leuke producten heb je allemaal geshopt en kleding! :D

Savannah zei

Wat een leuke spulletjes heb je geshopt, vooral die sieraden! Liefs, Savannah

Anoniem zei

wat een heerlijke shoplog, love je toilettasje van Claire en je Allcosmeticswholesale bestelling