vrijdag 9 augustus 2013

Ziza home whitening system


Ik rook niet, ik drink geen koffie en toch..als veelvoudig frisdrank drinker krijg je ook last van verkleurde tanden. Hoe goed en vaak je je tanden ook poetst, er zijn zoveel dingen wat een waas achterlaten op je tanden. Ik vind mooie tanden hebben heel belangrijk, ze hoeven niet 'hollywood/glow in the dark' te zijn maar mooie witte tanden geven gewoon een verzorgde look.

Ik probeer dan ook graag nieuwe (veilige) dingen uit en zo bestelde ik een tijdje geleden de home whitening kit van Ziza Smile:
Deze set kost €59 en is goed voor een kuur van een week. De kit bevat geen peroxide dus de behandeling zou veilig en pijnloos moeten zijn.

Zo werkt het: Je moet je tanden eerst poetsen met de bijgeleverde activatievloeistof. Daarna vul je de mondstukjes met de gel die in de spuit zit. De mondstukjes moet je dan 30 minuten in je mond houden, ik doe dit s'avonds tijdens het tv kijken. Dit moet je een week aan een stuk volhouden, elke avond.

Het is zeker niet de gemakkelijkste en snelste manier maar goed, je moet het maar een weekje volhouden. Oh en het is inderdaad pijnloos als je het vergelijkt met die whitening strips die je op je tanden moet plakken, daar kreeg ik wel eens venijnige steken van.

Benieuwd naar het resultaat?

Voor:
Mijn tanden waren toch al weer wat verkleurd sinds mijn laatste bleek-sessie (I blame you Cola light). Ik zeg het jullie eerlijk, de eerste dagen zag ik geen verschil. Op de bijsluiter stond dat je meteen verschil zou moeten zien dus ik baalde...

Maar na een week was dit het resultaat:
Ze zijn toch wel een paar tintjes lichter geworden!

Mijn oordeel van de kit: 
Dit is echt een opfrisbeurt voor wie een paar tinten lichter wil gaan. Met deze set zou ik zeggen dat ze tussen de 2 en 5 tinten lichter zullen worden, dat klinkt veel maar is een subtiel resultaat. Met een professionele bleking in een salon kunnen je tanden wel 12 tinten lichter worden bijvoorbeeld. Je moet dus voor jezelf een beetje afwegen of je aan een opfrisbeurt genoeg hebt, dan is deze kit wel een aanrader.

- punt: er bestaan waarschijnlijk snellere en goedkopere kits dan deze.

+ punt: ik heb geen enkele pijn of irritatie ondervonden en veiligheid is toch ook erg belangrijk als het je tanden betreft.

Ziza heeft een aantal vestigingen in Nederland maar ik heb gewoon besteld door een mailtje te sturen via hun website www.zizasmile.nl

xoxo Tessa

14 opmerkingen:

Eline zei

Mooi resultaat!

Mademoiselle Sophistiqué zei

oeh dit wil ik ook proberen, het resultaat ziet er super uit

areyoulookingclosely zei

Leuk artikel, dit wil ik ook eens proberen..Maar ben altijd bang dat het schadelijk is..

Unknown zei

Je ziet inderdaad dat je tanden een paar tintjes lichter zijn geworden. Ik vind het vooral een pluspunt dat dit kitje veilig is en geen schade aanricht. Je hebt mij nieuwsgierig gemaakt ;). X

Sofie zei

Je ziet het verschil inderdaad echt wel! En de prijs valt ook heel goed mee vind ik. Bedankt voor de tip :)

Anoniem zei

Seems like this stuff realy works!
Hindie.

www.pardonmymom.com

AnnaM zei

Wauw, ik zie wel echt verschil!
Wil het zelf ook graag proberen!
x

Vera zei

Goed resultaat!

Vera zei

Leuke blog trouwens, ik volg je nu op Bloglovin' ^^

Joanne zei

wauw, is wel mooi geworden hoor!

Unknown zei

Je ziet wel een duidelijk resultaat, klinkt goed!

Sophie zei

Wauw, wat een verschil! Mijn tanden zijn ook best geel, maar ik ben nog jong en rook ook en drink cola (light) dus eerst daarmee stoppen voordat ik zoveel geld erin investeer en ze weer laat vergelen!

Beauty Treasures zei

Handige review!

Anoniem zei

leuke review, ziet er goed uit