vrijdag 13 december 2013

Collectieve shoplog


Ik weet dat er voor en tegenstanders zijn maar ik kijk persoonlijk heel graag naar shoplogs van andere bloggers. Zolang er niet te veel opgeschept word *kuch* check het instagram acount 'Itslavishbitch' *kuch* vind ik het prima! Ik verkoop btw ook wekelijks dingen op plaatsen als Kapaza en Marktplaats, ben absoluut geen fan van nutteloze clutter. Anyways...

Ik vraag me af hoe vaak jullie sloffen kopen? Ik namelijk wel om de paar maanden denk ik. Ik haal ook echt van die cheap-ass dingen van 10 euro met een kartonnen bodem omdat ik die het lekkerst vind lopen :p Die laat ik dan meestal niet zien in shoplogs omdat dat niet boeiend is maar deze van de Van haren vond ik wel cute en ze waren maar 7 euro, aanrader!!

Met een kortingsbon van de Scapino haalde ik een hele tijd geleden ook nog deze bruine veterlaarsjes met studs, vergat ze alleen te tonen in een shoplog. Ik weet niet of ze nog te koop zijn maar deze lopen zo zalig, niet verwacht van Scapino.

Kennen jullie Alixpress al? Iemand vertelde me er een paar maanden geleden over en ik ben helemaal hooked. Het is te vergelijken met een soort Ebay vanuit China. Wat wil zeggen dat je er met wat zoekwerk dezelfde sieraden vind als hier in de winkels maar voor de helft van de prijs. De verzendkosten zijn meestal gratis en je moet dan ook vaak een maand wachten, daar moet je rekening mee houden. Ik bestelde er vorige maand dus deze trui voor 8 dollar:

Oops, zit ik in mijn grijze periode ofzo? Ook bij Zara nam ik blijkbaar 2 grijze kledingstukken mee vorige week. Eerst paste ik deze winterjurk:

En daarna deze grijs-witte top. De tekst die er in het klein opstaat is 'Simple is beautifull':

Sorry voor de Ugg haters, ik vind ze ook niet elegant en ga me er niet eens in verdiepen hoe ze vervaardigd worden want dan kun je niks meer dragen (leer,angora wol... ). De enige reden waarom ik ze gekocht heb is omdat ik een 20% kortingsbon van Zalando had liggen en last heb van pijnlijke wintervoeten.

Bij Hema vond ik ineens deze 'Desk planner'. Dit is zo'n handig ding om op het werk te gebruiken en wie weet kunnen sommigen er thuis ook nog wat mee. Aan de ene kant van de bladzijdes staat maandag tot en met zondag en aan de achterkant telkens een hokje met 'to do' waar je iets meer uitgebreid kan uitschrijven. Als ik niks plan ben ik best wel een chaoot dus dit gaat my new best friend at the office worden.

Dan de beauty stuff. Een paar weken geleden passeerde ik langs de Action en daar vind ik altijd wel iets.
Ik ging voor de Air Wick kaarsen, die paarse ruiken dus echt naar een Lush winkel. Voor de rest nam ik nog een watjeshouder, strikjes ring, waxmelts en een cherry 7-up mee.

Van Kruidvat had ik het volgende nodig:
Een plastic reis potje, haar elastiekjes, zwart oogpotlood en tandpasta.

Little did I know dat de week erna een actie plaatsvond bij Kruidvat Nederland! Van de 1+1 gratis actie moest ik natuurlijk ook profiteren.

Ik nam 3 back-up mascara's mee, lashes en een eyeliner pen van Essence en een Catrice oogschaduw.

Het merk YankeeCandle kennen jullie vast allemaal. Ik kende het ook al langer maar vond het altijd veel te duur, totdat ik een paar weken geleden een 20% kortingscode kon bemachtigen. Ik heb nu dus 1 kaars en 2 waxmelts ontvangen en laat jullie zeker nog weten of ik ze de hype waard vind.

 Last but not least de Remington Pearl Pro Curl. Ik verkocht mijn andere curling wand met de gedachte een dikker exemplaar te kopen et voila. Ook hier volgt zeker nog een review van.

Uhmm, goede voornemen voor 2014:  een less-buy? Ik denk dat ik genoeg zooi heb om voor een half jaar vooruit te kunnen schrijven.

xoxo Tessa

5 opmerkingen:

elke zei

ik hou zo van jouw shoplogs haha! leuke en bereikbare dingen :) ik ga zeker die deskplanner halen!
ik koop echt bijna nooit pantoffels, want vaak krijg ik er op kerst ofzo, vorig jaar best cute van hush puppies en die gaan nog altijd mee en zitten zalig!
benieuwd naar de curling wand! xx

Melissa zei

Heel mooie aankopen, die deskplanner ga ik me ook nog aanschaffen!
x

Unknown zei

Leuke shoplog! Ik kijk hier zelf ook altijd graag naar op andere blogs :). Aliexpress vind ik echt geweldig!

Katrien zei

leuke shoplog en mooie kleding! uggs zijn heerlijk warm, ben benieuwd of het ook helpt bij je voeten.

Michaela zei

Die desk planner lijkt me zo handig!