zaterdag 7 december 2013

Kerst wishlist


Als beautyfreak staat mijn kerst wishlist natuurlijk vol beauty wensen. Vorig jaar had ik nog wat moeite om dingen te bedenken, dit jaar kwamen de ideeën spontaan in me op. Natuurlijk is het wat veel wat ik nu allemaal laat zien maar een subtiele hint aan familie die eventueel mijn blog leest kan geen kwaad, zo hebben ze alvast veel keuze ;-) En wie weet heb ik wel bezoeksters die helemaal niet wat te vragen dit jaar, bij deze wat inspiratie.

Ik begin met het kleinste maar ik vind dit wel al een super leuk cadeau. Rituals is namelijk met een auto parfum op de markt gekomen! Gedaan met die lelijke boompjes aan je spiegel, deze stijlvolle clip kun je aan je luchtfiltertje vastmaken. Het kost 10 euro en zou je toch een aantal maanden meegaan.

Een wenkbrauwpoeder van het merk Anastacia staat ook al ongeveer 2 jaar op mijn wishlist. Niet alleen is dit HET wenkbrauwmerk, ze hebben ook een duo met 2 perfecte as tinten voor de blondines onder ons. Voor dit product zit je toch al snel tegen de 30 euro, vandaar dat ik het aankopen steeds uitstel.


 Als we dan toch al bij de make-up beland zijn, de Kardashian palletjes vind ik echt zo ontzettend mooi. En ze zijn niet eens duur! Voor 17 euro heb je 8 oogschaduws, 2 blushes en een highlighter. Een top kerst cadeau dus.

Van de Kardashian collectie vind ik het nude lip duo ook heel mooi uitzien. De set kost opnieuw €17 en daarvoor krijg je een lipstick met aan de andere kant een lippotlood en een matchende lipgloss.

Dan iets wat aansluit op mijn collectie. Ik heb namelijk al 3 Fantasy parfum's van Britney en die zitten allemaal in dit mooie ronde flesje met swarovski steentjes. Raar maar waar, ik heb de roze nog altijd niet!

Als laatst viel mijn oog ineens op deze gellak van Sensationail in de kleur 'Kitten Heel'. Wat een tof barbie roze kleurtje!

Hebben jullie al iets in gedachten of laat je je liever verrassen met de feestdagen?

xoxo Tessa

12 opmerkingen:

Griet Lucas zei

De paletjes van de Kardashians zijn heel mooi! Heb het Khloe palette ervan. Ik heb de Clarisonic gevraagd voor Kerst dus ben benieuwd :)

Ellen zei

Oh, ik vind die autoparfum ook leuk! Veeeeel beter dan degene dat ik tot nu gevonden heb!

Vera zei

Zo'n autoparfum lijkt me wel grappig xD

Anoniem zei

Ik ben altijd wel blij met een soort rituals of bodyshop pakket :-D

Unknown zei

Leuke wishlist! Op mijn wishlist staat Nars Orgasm, Mac Dainty (ik ben een blush fan :)), het parfum van Katy perry en een oorbellenrekje. x

Melissa zei

Heel leuke wishlist, zelf ben ik ook erg benieuwd naar de wenkbrauwproducten van Anastacia :)
Ik ben van Leopoldsburg maar ik studeer in Hasselt, vandaar dat ik daar zo vaak kom haha :)
x

Michaela zei

Anastacia wenkbrauwpoeder staat ook al heel lang op mijn wishlist!

Kayla zei

Mooie wishlist! Die geur van Britney is echt heerlijk!

NeonRocks zei

Die autoparfums van Rituals zijn super! Sinds ik mijn auto heb kan ik niet meer zonder ;) De Cherry Blossom is mijn favoriet, heerlijk zacht en fris geurtje.

Die Kardashian producten zien er mooi uit! Zou die graag eens in het echt testen, alleen heb ik geen idee welke winkel ze verkoopt :P

robin zei

dat nude lip duo wil ik ook heel graag! :D

Kim zei

Erg leuke wishlist! Dat wenkbrauwpoeder lijkt me ook erg fijn :)

Anoniem zei

op cherry blossom na zijn de geuren van die rituals dingen wel echt heeel vies (vind ik)