zondag 1 december 2013

Last month's favourites


Serieus, is het al december? De afgelopen 2 maanden lijken wel voorbij gevlogen. Ik ben dol op de kerstsfeer en niet te vergeten: Aan het eind van december komt de Lush actie er weer aan (goodiebags of alle kerst artikelen aan 50%)! Hier kijk ik elk jaar opnieuw naar uit. Maar goed, voor nu laat ik jullie eerst mijn favoriete producten van november nog zien.

Ik begin met de geurige favorietjes:
Uiteraard zit de Snow Fairy douchegel van Lush er weer bij. Al jaren op rij koop ik deze Limited Edition douchegel met kerst. Ik had hem vorige kerst ingeslagen en ik ben nu aan mijn laatste flesje bezig dus hopelijk kan ik binnenkort nog een back-up scoren.

De parfum is 'Curious' van Britney Spears. Alleen het ijzig blauwe flesje past al zo goed bij het seizoen maar ook de frisse, licht bloemige geur is heerlijk. Hier zit zelfs een leuk verhaal aan vast: Ik leerde deze parfum ooit kennen door een vrouw hier in de buurt waar ik altijd ging babysitten. Als de kinderen sliepen ging ik wel eens naar de badkamer aan haar parfum collectie snuffelen (met haar toestemming natuurlijk ;), ze wist dat ik gek was op alles wat beauty betreft).

Dan 2 favorieten van O.P.I:
De handcrème in Vanilla snowflake heb ik pas 1,5 week op mijn nachtkastje staan en ben er al dol op. De handcrèmes van O.P.I zijn sowieso fijn en met vanille kun je bij mij al niet veel mis doen.

Ernaast de Gel polish in 'Lincoln Park After Dark', hier verscheen de review een paar dagen terug van online. DE perfecte donkere winterkleur voor op de nagels wat mij betreft, hou van die kleuren die 'net niet' zwart zijn.

Qua make-up items heb ik eigenlijk veel te veel favorieten. Aangezien ik er net een visagie cursus heb opzitten heb ik maanden aan een stuk met verschillende oogschaduws en merken gespeeld. Ik besloot er dan maar 2 oogproducten uit te kiezen die ik thuis zelf veel gebruikt heb:
Het Maybelline oogschaduw pallet bevat zulke mooi herfst kleuren. Het palletje heet 'Bronze Drama' en bevat een mooie champagne kleur, een bronzy koperkleur, een mosgroene en een shimmery zwarte kleur.

 Ernaast weer een product van Maybelline, de Master precise eyeliner pen blijft de beste van alle eyeliners die ik ooit heb geprobeerd. Ik heb hem geloof ik al 3 x opnieuw gekocht. De punt is perfect en hij gaat maanden mee als je hem op zijn kop laat staan (in een beker of make-up houder bijvoorbeeld).

Voor de lippen vond ik het ook een moeilijke keuze maar de laatste weken heb ik het meest naar deze 2 budget toppers gegrepen:
 De lichtroze NYC appel lippenbalsem is zoals je kan zien zelfs bijna op. Hij smeer lekker, ruikt lekker en laat een roze tintje achter. Deze pak ik dus heel vaak als ik 'snelsnel' iets wil opsmeren voor ik het huis uit ren.

De nude lipstick is van Catrice en heet 'Be natural' en is de perfecte nude lipstick voor mij. Hij is niet te donker en niet te licht, vroeger vond je zo'n nude tint niet bij de drugstore, nu dus wel. Vaak doe ik er nog een transparant glossje of lippenbalsem over, gewoon omdat ik hou van wat extra glans.

Het laatste make-up product is opnieuw van Maybelline:
Deze Super stay 24h concealer heb ik al een jaar liggen maar vond het vroeger een miskoop omdat hij extreem licht is. Nu ik met mijn visagie cursus meer geleerd heb over het belang van highlighten onder de ogen heb ik hier eindelijk een nut voor gevonden! Ik gebruik hem sinds een maand elke dag.

Ik sluit af met 2 kwasten:
Ik had al 2 gezichtskwasten van Zoeva waar ik wel tevreden over was, ik besloot dus ook een aantal oog- kwasten te bestellen. Deze 'Classic Shader' en 'Soft Definer' zijn mijn favoriet! Met deze 2 kun je al een erg mooie ooglook maken.  

xoxo Tessa

8 opmerkingen:

BeautyLoves zei

Die Maybelline eyeliner is bij mij ook grote favoriet. Superfijn puntje en dat werkt gewoon prettig!

Valley Doll zei

Zo'n OPI avojuice wil ik ook wel eens testen, klinkt heerlijk !

dresses and daisies zei

Wat een leuke favorieten ^^

Griet Lucas zei

Erg leuke favorieten! Snowfairy ruikt zo heerlijk en de kwasten van Zoeva zijn zo fijn

Kirsty zei

Fijne favorieten! Ik heb ook twee oogschaduwpalettes van Maybelline, maar dan in de kleur Coral Drama en Purple Drama.

Anoniem zei

Ik heb al zoveel goeds over snow fairy gehoord maar heb het zelf nog nooit gebruikt. Misschien toch maar eens aanschaffen!

Jhemyla | beautyenfashion.com zei

Ik ben ontzettend benieuwd naar de concealer van Maybelinne

Unknown zei

Leuke favorieten! Die lipstick van Catrice moet ik ook maar eens halen, want ik ben momenteel helemaal into de nude kleurtjes :) x