donderdag 18 juni 2015

Crest White StripsWhattt, ik kan niet geloven dat ik nooit een artikel over de Crest White Strips heb gedaan! Ik gebruik ze al jaren en ging er dus van uit dat ik er wel ooit over geschreven had, niet dus. 

Je ziet ze wel af en toe voorbij komen in 'opgemaakt' artikels, dit is omdat ik ze niet in een kuur gebruik, eerder af en toe als opfrisser. Crest white strips zitten apart verpakt in zakjes, er zit een telkens een strip in voor je bovenste en onderste tanden:

Je hebt verschillende versies maar ik heb altijd deze 'Advanced vivid' of de 'Luxe' gehad, allebei prima en moeten 30 minuutjes op je tanden blijven zitten.

Het is moeilijk om een goede 'voor-foto' te maken omdat ik mijn tanden er regelmatig mee opfris maar hier zie je wel dat ze iets vergeeld waren door frisdrank, redbull..:

Mijn tanden met de strip er op (waarschuwing, je mond gaat er een beetje van schuimen en de smaak is ook niet bepaald lekker):

En na een half uurtje heb je weer prachtig witte tanden:

Pijn? 
Ik ervaar zelf geen pijn bij deze strips als ik ze maar 1 of max. 2 dagen na elkaar plak. Als je echt gele tanden hebt zul je misschien wel een hele kuur moeten doen en dan zullen ze vast wel wat gevoelig worden. Er voorzichtig mee omspringen is dus de boodschap en er meteen mee stoppen als je ze niet kan verdragen.

Hoe vaak?
Zoals ik al zei gebruik ik er liever regelmatig 1tje dan de hele kuur ineens te doen. Ik drink veel cola light en energiedrankjes dus als ik het wat wil bijhouden moet ik om de 2 maanden 1 zakje gebruiken. Een volledige kuur (een week) is echt voor iemand met fel vergeelde tanden. Als je geen cafeïne drinkt, niet rookt etc. blijft het resultaat natuurlijk het langst en denk ik dat je wel een half jaar verder kan.

Prijs?
Dit verschilt (tussen de 25 en 50 euro afhankelijk van welk resultaat je wilt) en bij deze ga ik jullie meteen waarschuwen: goedkope strips en alle Ebay strips die uit China komen zijn nep en werken niet! De webshop waar ik ze altijd kocht bestaat helaas niet meer en ik moet dus ook weer op zoek maar Crest Whitestrips komen uit Amerika, nooit uit Azië.

Ik bestelde er vorige maand bij Crest-whitestrips . be/nl en ook deze shop is niet te vertrouwen, op de verpakking staat dat ze in China gemaakt zijn en toen ik hun hier over mailde hebben ze me nooit meer geantwoord!!!

Op http://crest-3dwhitestrips.be staat wel te lezen dat zij de originele aankopen uit Amerika dus misschien dat ik daar maar eens ga bestellen binnenkort..

xoxo Tessa

3 opmerkingen:

Griet Lucas zei

Ik gebruik ze ook om de zoveel tijd! Mijn tanden zijn wel erg gevoelig dus ik sla al eens een paar dagen over als ik een kuur moet doen

Amy zei

Ik gebruik ze ook al jaren met veel plezier! Ik kocht ze altijd vanop eBay vanuit Canada :D

Unknown zei

Ik wil deze zo graag ook eens uitproberen, maar ik vind maar niet de juiste webshop om ze te bestellen. x