vrijdag 14 augustus 2015

Action tip: Wetnwild oogschaduwpalletjes


Ze moeten nog in een shoplog voorbij komen maar ik wou jullie deze tip geven voor ze weg zijn: Wetnwild producten bij Action! 

De oogschaduws van Wetnwild zijn best goed voor budget oogschaduw maar het merk is niet altijd even gemakkelijk te verkrijgen. Gisteren zag ik deze 2 mooie oogschaduwpalletjes voor nog geen euro per stuk liggen bij Action.

Het lichtste van de 2 palletjes heet 'Greed';

Wat een geweldig neutral palletje! Het bevat 3 matte tinten en 3 shimmery kleuren. De ene kleur heeft al meer pigment als de andere maar over het algemeen zijn ze prima en niet kruimelig:

Het donkerdere palletje heet 'Lust' en gaat vooral om de paars tinten:

Niet dat ik elke week een paarse ooglook draag maar zoals ik al zei, de palletjes waren 89 cent per stuk! Ook het pigment hiervan is zeker niet slecht, hier kan Essence bijvoorbeeld nog wat van leren.

Ik heb het even opgezocht en ik denk dat deze palletjes normaal rond de 7 euro kosten, goede deal dus bij Action. Er lagen trouwens ook mascaras, lipsticks en poeders maar qua oogschaduw waren dit de enige palletjes in de Action waar ik ging.

xoxo Tessa

5 opmerkingen:

Evelien zei

Ze hebben die paletjes ook nog in de kleuren 'Pride' en 'Vanity'. Echt aanraders! Heb ze alle vier meegenomen, voor nog geen 4 euro moet je niet twijfelen :) Had het even opgezocht op youtube en het zijn bijna allemaal MAC-dupes.

Tessa zei

^oehh de Vanity zou ik ook nog wel willen! lag er helaas niet

Unknown zei

Ik heb deze ook gekocht. Love them!

Anoniem zei

ik wil ze ook! morgen maar eens kijken

Bumblebee zei

Ik heb ze allemaal gekocht, de matte hebben prima pigmentatie, echt een aanrader voor 89 cent.