zaterdag 20 februari 2016

Beauty wishlist of the moment


Ik bedacht me vandaag ineens dat ik al best lang geen make-up/beauty stuff meer heb gekocht. En dan bedoel ik 2 maanden ofzo, voor een beauty lover is dat lang ;-) Tijd voor een wishlist..

De chocolate paletten van Too Faced vind ik altijd zo leuk maar ook zooo duur. Zeker voor iemand die niet dagelijks oogschaduw draagt vind ik die aankoop wat zonde. Gelukkig is het budget merk 'I heart makeup' ook met chocolate paletten uitgekomen en ze zien er best leuk uit:

Blijkbaar zijn ze af en toe bij Kruidvat te koop dus ik ga mijn ogen er wel voor openhouden.


De Ari parfum van Ariana Grande rook ik maanden geleden in Duitsland en wat heb ik spijt dat ik hem toen niet gekocht heb! Kan hem hier nergens vinden.
 Binnenkort (of misschien ondertussen al) bij Hema, individueel verpakte make-up whipes, 20 voor 3 euro. Hoe handig is dit voor op vakantie/tripje!

En als laatst de Beautygloss wimpers in samenwerking met Eylure:

Ik vind Eylure wimpers sowieso altijd fijn en nu ben ik natuurlijk benieuwd naar die van Mascha, ze zijn te koop bij Etos.

xoxo Tessa

1 opmerking:

SFNJ zei

Ik heb dat chocolade palette! Het ruikt heel erg lekker en is vrij gepigmenteerd :) Zeker een aanrader als je van neutrale kleurtjes houd.

X