zondag 14 november 2010

Ballerina's/flatjes stash

Schoenen, welke vrouw houdt er niet van? ik ken maar weinig vrouwen die onder de 5 paar schoenen hebben (wat ik persoonlijk al echt weinig vind). Ik ben zelf ook zeker een schoenen fan en die hoeven niet altijd duur te zijn, ik investeer eigenlijk alleen in laarzen.

En hoe graag ik ook op hakken loop ze zijn meestal niet zo comfortabel, zeker niet als je er de hele dag mee moet rondlopen. Daarom heb ik ook een hele collectie aan ballerina's! lekker comfy en ze vallen vaak toch nog erg cute te combineren, jammer dat het weer het momenteel niet meer toelaat om ze te dragen.

Ik was onlangs mijn schoenkast aan het opruimen en kwam verdacht veel ballerina's tegen, ik besloot om 3 paar weg te gooien die er echt niet meer mooi uitzagen. Deze bleven er nog over:

Ik zal beginnen met de simpelste. Gewone zwarte ballerina's met een stikje, ik denk dat ik dit soort bijna elk jaar opnieuw koop (desnoods precies dezelfde).
Dit is nog een paar zwarte ballerina's maar dit zijn van die fijne buigbare schoentjes:
En ja hoor nog een paar simpele zwarte. Ze zijn nooit gedragen want ik heb ze ooit zonder goed te passen te groot gekocht, bij deze doneer ik ze aan mama:
Een zeer geliefd paar van mij zijn deze luipaard print ballerina's. Ik heb deze ook al 2 keer opnieuw gekocht want lang gaan ze niet mee als je ze veel draagt:
Zwarte flatjes met gekleurde steentjes op, deze zijn veel mooier in het echt:
Simpele witte met een strikje, ooit gekocht voor een gelegenheid en amper gedragen:
Beige (ze lijken grijs op foto om een of andere reden) met een strikje:
Zwarte met studs op de strikjes:
Flashy blauwe ballerinatjes die ik ook niet zo vaak draag, maar ze zitten wel lekker:
En als laatste een van de grootste miskopen van mijn leven :s ik wou ze persé hebben toen ik 17 jaar ofzo was, maar zoals je kan zien zijn deze ook absoluut niet veel gedragen. Ze zijn me iets te groot en ik vind ze nu echt niet meer mooi. Op de koop toe waren ze ook nog rond de 60 euro. Omdat ze nog net nieuw lijken vind ik het zonde om ze weg te gooien, maar bijhouden heeft ook geen zin dus misschien dat ik ze verkoop of weggeef.
Op de laatste van Replay na zijn mijn ballerinatjes allemaal best goedkoop, ik vervang bepaalde paren dan ook regelmatig. Als je wil weten van welke winkel een bepaald paar komt kan je dat vragen in de comments, ik zet het er niet bij omdat je er waarschijnlijk toch niks aan hebt want ze zijn niet recent gekocht.
Hebben jullie veel ballerina's?

xoxo Tessa

7 opmerkingen:

kashmira zei

Wat een leuke ballerina's zeg! Ik moet die eigenlijk ook weer eens kopen! Die met die steentjes, panterprint en die beige vind ik de mooiste:)

Maud zei

Dat zijn er heel wat! Die met die gekleurde steentjes vind ik geweldig <3

Anoniem zei

Waaa dat zijn er veel!!! ik heb er ook nog best veel,6 paar ofzo. Leuke posts.

Kaya zei

Ik heb er ook heel veel maar nu ik jouw post zie besef ik pas dat ik sinds een jaar ofzo helemaal geen ballerina's meer gedragen heb!

MissBeautyEtc zei

Mooie collectie!

Maaike (Honestbeauty) zei

Dat zijn er veel ^^ Ik heb enkel een zwart, een grijs en een zwart paar. Waarvan eigenlijk enkel de donkerblauwe mooi is :D

Anoniem zei

Mijn voeten zijn te smal voor ballerina's, ik moet geluk hebben als ik ze vind, ik heb nu 2 paar.