dinsdag 30 november 2010

A day in the life of Isaura

Uit gebrek aan inspiratie en tijd (heb zo meteen rijles in dit rotweer) heb ik snel een aantal filmpjes van mijn kitten bij elkaar geraapt en omgezet in 1 kort filmpje.

Veel plezier met het filmpje starring Isaura en haar favoriete speeltjes de USBstick, het rubberen dopje, de diepvriezer en mijzelf ;)Momenteel ligt ze moe (van al het kattenkwaad) op haar dekentje te slapen met een brede smile nawww:

xoxo Tessa

12 opmerkingen:

Mitchin zei

Aaaaaaah, wat een snoepje! LIEEEF!! Welke ras is het?

Tessa zei

Hihi thx, ze is een Blauwe Rus! dat zijn echte schatjes en knuffelaars van persoonlijkheid, ze blijven ook zo met ouder worden.

Mitchin zei

Dacht het al (tja, ik herken altijd een mede-Rus, hihi =))). Hun pluche vachtje is echt supermooi, zo'n smokey blauw-grijze kleur =))

Aaaaw, zij is zo lieeeeef =3 Nyaaaa

Tessa zei

Ja idd in de zon zie je soms echt een blauwe schijn op haar vachtje :d Oh en ze volgt me zelfs tot aan de wc en badkamer deur, bang om je te moeten missen :)

Perfectly Unordinary zei

Wat een schatje!

Katrientje zei

Wheee egt een schatteknol:D een mooie grote tuin heb je ook waar ze in kan spelen, maar dat durft ze nu met de sneeuw misschie nniet?

Kashmira zei

Wat een schatje! Zo lief! En ze groeit lekker hoor!

femketje zei

omg echt een cutie :D

Myrna zei

Wat een prachtig beestje!! Ik wil er ook een maar mag niet van mn moeder haha

Mitchin zei

Sorry, nog even lastig vallen over de give-away =))))) Ik ben echt supertraag, natuurlijk mag je met meerdere prijzen meedoen (dus met #1 en #2, en #3 is sowieso al voor je gereserveerd). Tja, ik bedenk me nu dat ik dat helemaal niet duidelijk heb staan op de site, beetje dom =))

Krizia zei

Echt een superlief katje!

x Krizia

www.krizia-shark-attack.blogspot.com

Demi zei

wat een mooi katje!