donderdag 1 maart 2012

Wishlist van het moment


Een blogger zonder wishlist, die moet nog uitgevonden worden denk ik. Het is al weer maart en hoewel mijn beauty wishlist momenteel reuze meevalt zijn er ook een aantal kleding aankopen die ik in overweging neem.

Qua beauty producten ben ik na een aantal reviews wel erg benieuwd naar de Lash powder van Essence, hoewel ik het stiekem een eng product vind (vezels die in je oog kunnen vallen):
Ook wil ik de nieuwe L'oreal lipsticks testen, liefst in een neutraal kleurtje:
Chanel 'May' lijkt me HET perfecte lief roze kleurtje voor deze zomer, als ik hem nog te pakken kan krijgen ga ik hem denk ik wel kopen:
Op 3 maart komt de Shop/cook collectie van Mac uit, de Tendertone lipbalms staan al jaren op mijn wishlist te branden en nu zijn ze er tijdelijk weer! Ik ga hier zeker eentje van proberen te scoren:
Sinds ik er achter ben gekomen dat een winkeltje bij mij in de buurt Disney Couture verkoopt ben ik weer helemaal in de ban van de sleutel ketting van dit merk. De ketting is 80cm lang (dus kan heel laag gedragen worden) en is bezet met swarovski steentjes, wat een statement piece! Hij is wel redelijk prijzig dus misschien dat ik dit idee hou als verjaardagscadeau.
Ook hou ik rond de lente meestal mijn ogen open voor leuke en comfy ballerina's. Deze van Tory Burch vind ik bijvoorbeeld al jaren mooi, misschien toch tijd om er eens in te investeren?
Hoewel ik weiger om er als een zuurstok te gaan bijlopen deze lente (pastel trend) vind ik de mint broek van H&M wel cute, alleen nog een leuke witte top vinden om er bij te dragen:
Vorig jaar zag je overal de maxi rok en dress, dit jaar gaan we denk ik veel van dit soort rokken zien: kort vanvoor, en wat langer van achter. Vind het op zich heel leuk maar de doorzichtige variant lijkt me wel tricky om te combineren:Een schattig kort broekje staat ook nog steeds op mijn wishlist. Dit mag kant zijn of met een ander leuk patroontje.
én omdat ik veel zwart draag heb ik me ook voorgenomen een wat kleurrijker jasje te kopen voor het tussenseizoen, kwestie van niet telkens in mijn geliefde zwarte leren jasjes rond te lopen.
Ondanks dat mijn week vakantie net is afgelopen heb ik dus wel goede vooruitzichten, lente shopping! Oh en in april is de paasvakantie al weer daar, 1 van de voordelen van in het onderwijs te werken ;)

xoxo Tessa

3 opmerkingen:

Eva M. zei

Mooie wishlist heb je ! Bij mij staat er vooral nieuwe kledij op het lijstje, heb wel ff genoeg make up geshopt ;-) !

Karlijn zei

Dat jasje is prachtig en de TB flatjes ook !!!! leuke stijl heb je

Kaya zei

Die broek heb ik ook maar ik heb vandaag nog een veel mooiere gevonden bij Zara!
Ik vond die rok bij Kenza ook een beetje te, zo ga ik niet over straat. Ben wel dol op die verschillende lengte rokken, heb er al weer veel te veel gekocht haha