zaterdag 6 april 2013

Claires Nail Pearls

Caviar Nails kennen we ondertussen allemaal wel. Ik weigerde het alleen te kopen toen Ciaté ermee op de markt kwam omdat er een paar maanden later altijd wel goedkopere dupes op de markt komen. 1 setje Caviar parels van Ciaté kost al snel 16 euro, geen lachertje.

Verschillende merken komen nu dus gelukkig ook uit met de leuke bolletjes. Ik probeerde alvast de 'disco spikken' van Claires:
De set bestaat uit een flesje 'parels', een trechtertje en een bakje om het overschot aan bolletjes op te vangen. Hoe gebruik je zoiets? simpel. Je lakt je nagel en als de lak nog nat is giet je de bolletjes er over heen. De pareltjes die in het bakje zijn gevallen kun je met de trechter redelijk simpel terug in het flesje doen.

Ik wist niet goed wat voor kleur nagellak ik onder deze disco parels moest gebruiken dus ben maar voor wit gegaan. Alle nagels hiermee doen leek me iets te veel van het goede dus ik heb geëxperimenteerd met enkele nagels:
Je kan het ook op 1 nagel doen:
Ik vind het wel een grappig resultaat! Ik heb ook nog de zwart/donkerblauwe versie gekocht maar die moet ik nog testen. Bij Claires betaal je in ieder geval nog geen 7 euro voor een setje Nail Pearls, dat is minder dan de helft als die van Ciaté.

Hebben jullie dit al eens geprobeerd of laten jullie deze nailart liever aan jullie voorbij gaan?

xoxo Tessa

2 opmerkingen:

Sofie zei

Ik heb nog een setje dat ik meebracht uit Londen, maar ik probeerde het nog niet. Volgens mij is deze trend niet aan mij besteed :)

Anoniem zei

die van catrice die nu te koop zijn ( limited edition ) zijn geweldig!