vrijdag 12 april 2013

Inspiratie: New Look webshop


New Look is zo'n winkel waar ik soms met mijn hele armen vol naar de paskamers loop en de andere keer vind ik er weer helemaal niks. Ik denk dat ik er nu al zeker een half jaar niet meer ben geweest, vandaar dat ik nog eens besloot op de webshop te kijken.

Ik heb al een peplum jurkje en een peplum blouseje maar de rokjes begin ik toch ook leuk te vinden. Ik heb mijn zinnen eigenlijk gezet op een zwart exemplaar maar dit mint kleurig rokje vind ik toch ook wel tof. Het lijkt me alleen iets wat je zeker eerst moet passen, het ziet er geen 'normaal' stof uit:
Ik heb van vorige zomer nog een maxi dress en wanneer ik deze draag kreeg ik er altijd complimentjes over. Lucky for me dus dat de maxi dresses en rokken nog voltallig in de winkels zullen hangen. Ook het zwart-wit gestreepte patroon zie je nu weer enorm veel:
Qua jurkjes vond ik het dan weer iets minder op de webshop. Op het eerste zicht kon ik alleen deze er uit pikken die ik nog wel zou willen passen:
New Look heeft ook geregeld een leuke collectie wedges, ik ben nog op zoek naar simpele zwarte:
 Deze slippertjes zijn ook echt iets voor mij, hoop deze zeker nog tegen te komen in de winkel!
Ook tussen de accessoires heb ik gekeken en wat zitten er leuke zonnebrillen tussen! Aan een rosé kleurige bril zou ik bijvoorbeeld al geen 100 euro spenderen, geef mij dan maar de cheapo van New Look:
Ook hadden ze de laatste keer dat ik in een New Look winkel was een rekje met nail art dingetjes. Online vond ik deze mini studs om op de nagels te plakken, zou ze zo meenemen!
Zoals jullie misschien al weten ben ik niet zo'n online shopper dus ik hou het voorlopig op rondneuzen op de website maar ik wil binnenkort zeker nog eens een New Look opzoeken.

xoxo Tessa

5 opmerkingen:

Valley Doll zei

Ik kijk ook regelmatig eens naar de New Look webshop, ze hebben er echt leuke spullen he !

Anoniem zei

Oh waw, ik wist niet eens dat ze een webshop hadden.

Anoniem zei

Zitten zeker leuke dingen tussen!

Kaya zei

ik ben echt gek op New Look, vaak nieuwe collecties en lekker cheap!
Die maxi rokken en dat jurkje zijn leuk!

Michaela zei

Die slippers zijn zó leuk, net zoals de zonnebrillen! Ik houd van de New Look! :D