zaterdag 4 mei 2013

Beauty bummers


Ik heb al maaaanden geen beauty bummers artikel meer gemaakt. Ondertussen hebben er uiteraard al weer een paar dingen mijn pad gekruist waar ik niet blij van word. Zoals ik dat al jaren doe wil ik zulke dingen ook met jullie delen.

Ik begin met 2 body producten:
 * Vogue girl douchegel:
Ik kocht deze mini voor op vakantie maar heb hem daar niet vaak gebruikt. Ik greep nog liever naar de hotel  samples dan deze te gebruiken. Er komt bijna geen geur vanaf maar er komt ook bijna geen schuim! Gelukkig betreft het maar een miniatuur, als het een fullsize fles was had ik hem met veel tegenzin moeten opmaken.

*Fa nutri skin deo:
Normaal ben ik niet zo kieskeurig wat deodorant betreft, ik zweet niet veel dus alles werkt eigenlijk. Als de geur aangenaam is en hij geen witte strepen maakt ben ik al tevreden. Maar daar wringt het schoentje dus, hij laat een geur achter van oude oma zeep. Zelfs tot op het punt dat de hele kamer waar je je in bevind er naar ruikt, not sexy.

Dan heb ik nog 3 make-up fails:
Toevallig zijn de eerste 2 beiden waterproof producten, ook gekocht voor op vakantie. De concealer van 2B blijft inderdaad ietsje langer zitten maar hij is ook kurkdroog. Hij smeert dus niet uit zoals het hoort en hij kruipt in alle lijntjes. De mascara is 'The Giant' Waterproof van Catrice en hier heb ik me ook aan geërgerd op vakantie. Hij zat alsnog aan het einde van de dag onder mijn ogen en hij maakt zoals alle waterproof mascara's mijn wimpers 'krokant' en brokkelig brr.

Ik moet er bij zeggen dat ik qua mascara's wel moeilijk ben, ik heb gewoon erg rechte en korte wimpers. Ik zou het eigenlijk gewoon moeten opgeven om goedkope mascara's te kopen, ze werken toch niet voor mij.

Zo nam ik onderstaande mascara mee bij H&M en zoals te verwachten kreeg ik ook hier niet veel lengte of volume mee. Ik ben altijd jaloers op meiden die gewoon een Essence mascara van 2 euro kunnen gebruiken maar helaas, dat zit er niet in voor mij. Als je van jezelf geen mega lange wimpers hebt krijgt de Super Length mascara van H&M het gewoon niet voor elkaar:

De laatste bummer is een setje nagelstickers van TrueSpirit, een Kruidvat merk:
Dames, laat je niet omhalen door de mooie prijs van €1,99 (want dat is erg goedkoop voor nagelstickers) want ze zijn verschrikkelijk. Ik kan hier bijna boos om worden dat iemand zoiets durft verkopen want het werkt gewoon niet.

De maten zijn ten eerste al vreemd, alles was te groot of te klein terwijl ik hier normaal nooit problemen mee heb bij andere merken. Alsof dat nog niet frustrerend genoeg was kon je ze ook niet eens vijlen, bij het vijlen lieten er gewoon stukjes los:
Ook was het totaal niet duidelijk of de print naar onder of naar boven geplakt moest, ik heb beiden geprobeerd en het zag er allemaal niet uit. Toen ik het na een paar minuten prutsen moe was besloot ik ze er gewoon af te trekken en ook dit ging iets te gemakkelijk. Met andere woorden: ze blijven amper plakken.

En hopelijk waren dit weer de bummers voor een lange tijd, ik koop natuurlijk liever alleen maar fijne producten maar soms zit er een tegenvaller tussen..

xoxo Tessa

7 opmerkingen:

Beautyjuf zei

Leuk artikel! Och, die nagelstickers; wat een drama!

Valley Doll zei

Altijd leuk zo'n artikel ! Ik heb ook wel al es zo'n deo gehad, wat een vreselijke geur.

Amy zei

Brrr die nagelstickers, wat een drama!

Kaylani Logister zei

Nagelstickers zijn meestal een drama, ik snap niet wie op het idee is gekomen om zoiets te maken hoor haha!
Voor de rest wel een heel handig artikel ;)

Kimberly zei

Leuk dat je ook laat zien welke producten van minder zijn!

robin zei

meh balen van al die producten!

Sofie zei

Oh god, die nagestickers... De horror!