vrijdag 24 mei 2013

Ikea wishlist: nieuw make-up hoekje


Ik zit al zeker een jaar verveeld met mijn make-up hoekje. Het kastje wat ik nu gebruik is niet stevig (lees: als de kat er tegenaan springt valt er al bijna een parfum naar beneden) en de lades waar mijn make-up in ligt zijn niet overzichtelijk. Kortom, het is tijd voor verandering.

Nu ben ik al maanden het internet aan het afspeuren en de meeste toilettafels zijn zo ongelofelijk duur, en dan bedoel ik ook echt meer dan 1000 euro voor een make-up tafeltje. No thanks, ik geef het op en ik denk dat ik binnenkort alles maar bij Ikea haal.    

Ik zit onder andere te twijfelen om dit tafeltje:
Ik vraag me alleen af of de onderkant van de bureau nog een lade is of dat je alleen die 2 mini lades hebt. Dus als iemand deze heeft of hem al eens gezien heeft, laat me iets weten in de comments!

Ofwel word het de simpele Malm tafel, die heeft sowieso een grote lade onderin waar je volgens mij veel in kwijt kan:
Voor in die grote lade kun je trouwens gewoon bestek verdelers kopen voor een paar euro. Lijkt me wel handig en overzichtelijk voor je productjes:
 Als ik voor de Malm tafel ga heb ik natuurlijk wel nog een staande spiegel nodig. Ikea heeft er wel zoals op onderstaande foto maar ik twijfel om ergens anders een spiegel met verlichting in te kopen aangezien ik niet veel daglicht heb in mijn make-up hoekje. Zo'n verlichtende spiegel vind je bij menig elektrowinkel vermoed ik.

Als laatst zoek ik nog een vitrine kastje voor mijn parfums in op te bergen. Zo heb je ze toch mooi in het zicht staan maar kan er geen stof aan. Ook naar zoiets heb ik me al kapot gezocht! Ikea heeft wel deze onderstaande maar ik betwijfel of hij groot genoeg zal zijn voor mijn parfum stash...
Met andere woorden, een trip naar de dichtstbijzijnde Ikea staat op de planning voor volgende maand. Tegen dan heb ik nog een laatste spring cleaning kunnen doen tussen mijn producten.

xoxo Tessa

9 opmerkingen:

Valley Doll zei

Dat eerste tafeltje heeft enkel de 2 kleine schuifjes. De Malm heb ik zelf en ben er superblij mee ! Heb er ook bestekbakjes in gestoken en er geraakt best wel veel in.

Anoniem zei

Ikea heeft mooie dingen voor cheap, misschien soms bij Leen Bakker.

Naomi zei

^ klopt niet, het midden is ook een la! Of ze moeten het veranderd hebben, maar dat denk ik niet. Hij is wel vrij ondiep en je kan er een beetje moeilijk in als je aan de tafel zit, maar toch.

Anoniem zei

Oooh, die tafel met die lade moet ik onthouden. Binnen een dikke maand verhuizen we (eindelijk!) naar ons nieuwe appartement, and I am gonna need lots of Ikea stuff :-)

Tessa zei

Bedankt voor de tips meiden, denk dat ik maar voor de Malm ga.

Anneloes zei

*kwijl* pretty! Ik wil in mijn nieuwe kamer ook een mooi make-up hoekje -als ik daar plaats voor heb-. Ben benieuwd! De Malm is wel echt heel erg mooi!

Griet L zei

De toilettafel van Ikea staat ook al jaren op mijn wishlist. Als ik groter woon dan koop ik ze meteen :)

Anoniem zei

Ik heb die vanop de eerste foto ongeveer een maand geleden gekocht! De onderkant is ook nog een lade met 2 tussenstukjes zodat je in totaal 3 onderverdelingen krijgt. Het is niet zo'n heel "hoge" lade maar je krijgt er nog wel best veel in hoor! Ik ben er echt verliefd op!

Anoniem zei

Tegenwoordig is het wel degelijk met een grote lade, wat ik best wel,handig vind.
Grtjs