woensdag 8 mei 2013

Hema Lip Balm Stick's

Al maanden ben ik benieuwd naar de Chubby sticks van Clinique, maar ze leken me de prijs niet waard. Je betaalt al snel rond de 19 euro voor zo'n Chubby stick en dan zit er momenteel ook nog eens geen enkele kleur tussen die me aansprak (allemaal behoorlijk donker). Toen ik las dat Hema deze lip balm sticks had 'nagedaan' was ik dan ook heel benieuwd.

Ik kocht eerst de koraal/peachy kleur omdat de nude kleur uitverkocht was en deze leek me ook wel mooi:
De potloden werken net als bij Clinique met het twist up systeem, je hoeft er dus nooit aan te slijpen.
Helaas komt er niet erg veel kleur van deze af. Na wat laagjes opbouwen heb je wel een mooi resultaat hoor, ik gebruik hem met plezier. Maar als je veel pigment zoekt in een lip product kun je deze peach kleur misschien best laten liggen. Ik krijg hem ook steeds niet goed op foto, hij is weldegelijk meer peach in het echt.

Omdat ik het product op zich wel heel leuk vond (ze drogen niet uit en gaan smooth op de lippen) besloot ik toch de nude kleur nog te zoeken en ik heb hem ondertussen ook in huis:
Het is een roze nude en deze is raar genoeg een stuk gepigmenteerder!
Op de foto met flits (links) neigt hij al wat fout maar dat valt reuze mee, de kleur is niet extreem licht (zie foto rechts).
min puntje: ze blijven absoluut niet zitten! Na een half uur zou je ze eigenlijk al willen bijwerken maarja dat is wel vaker het nadeel bij creamy lip producten, ze 'glijden' als het ware van je lippen. En toch vind ik ze erg fijn, komt misschien ook door de fijne prijs van +- 4 euro per stuk.

xoxo Tessa

4 opmerkingen:

Eefje zei

Ziet er een leuk product uit. Jammer dat de houdbaarheid wat minder is.

Myrthe zei

Wat een mooie kleurtjes! Wel jammer dat ze totaal niet goed blijven zitten.

Mariska Coenders zei

Mooie kleuren! Ziet er goed uit

Anoniem zei

Zonde! Het zijn prachtige kleurtjes!