donderdag 2 mei 2013

Only You Miracle nagellak remover pot

Ik vermoed dat dit al de 5de nagellak remover pot is die ik probeerde, ik heb dus al genoeg kunnen vergelijken om te weten wat goed is en wat niet. Zo vond ik die van Pieces bijvoorbeeld het slechtst tot nu toe, er lieten stukjes spons los en er was ook nog te veel lege ruimte in het potje (te kleine spons). Gelukkig is deze van Only You weer een topper!

Het merk Only You kun je kopen bij Ici Paris XL, ze hebben ook een hoop leuke nagellakjes. En sinds kort hebben ze dus ook zo'n remover pot. Voor wie het principe nog niet kent: je steekt je vingers om de beurt in het potje en de spons (die gedrenkt is in nagellak remover) haalt je nagellak er in een paar draaien van af:

Uiteraard word de spons na een tijdje vuil van de nagellak. Als je een 'do it yourself' type bent kun je vast de spons er uit halen, hem wassen en daarna terug overgieten met wat nagellak remover. Maar ik gooi zo'n product na een paar maanden gewoon weg.
Dit potje kost zo'n 6 euro, dat is niet de allergoedkoopste in omloop maar ook zeker niet de duurste. De geur valt bij dit potje ook reuze mee, geen mega overheersende remover geur. Ik zou hem zeker nog opnieuw durven kopen maar ondertussen blijven andere merken met de potjes op de markt komen dus wie weet test is binnenkort weer iets anders.

xoxo Tessa

6 opmerkingen:

Amy zei

Super dat hij zo fijn is! Ik had altijd die van Sephora en die was zeker favoriet bij mij, dus handig dat deze ook zo goed is. Die van Bourjois daarentegen vond ik echt helemaal niks!

BeautyLoves zei

Handig! Ik heb er nu eentje van Bourjois, die van Only You is nog ietsje goedkoper, denk ik, dus die ga ik zeker eens proberen.

Sofie zei

Ik heb er al zo'n drie van Bourjois opgebruikt :D Ik zag onlangs dat Maybelline -of L'Oréal?- er ook één had.

Anoniem zei

klinkt een goede. Die van de kruidvat eigenmerk stinkt wel enorm.

Unknown zei

Het kan duur zijn maar je doet echt maanden met zo'n potje!

Raya zei

Hij ziet er inderdaad heel fijn uit! Ik vind de roze kleur ook zo mooi. :)