zondag 26 mei 2013

Favoriete producten van het moment

Ik hou van 'favorieten' artikels, altijd leuk om te zien wat andere bloggers op het moment veel gebruiken. Ook ik ga altijd door fases qua producten dus het is weer tijd voor een update.

Tigi Bed Head 'Urban Antidotes' shampoo:
Er zijn maanden dat ik cheap drugstore shampoo's gebruik maar er zijn ook tijden dat ik zin heb in iets meer luxe voor mijn haar. Zo ruiken de shampoo's van Tigi bijvoorbeeld allemaal enorm lekker. Deze Urban Antidotes laat mijn haar altijd 2 volledige dagen naar deze shampoo ruiken, dat krijgt een drugstore shampoo niet voor elkaar. Ik schrijf er misschien nog wel een review over binnenkort.

Hollister Seacliff Beach body mist:
Body mists zijn echte lente en zomer producten en hoewel het weer hier een beetje achterblijft kan ik me niet meer bedwingen, ik gebruik gewoon lekker mijn body mists. Hollister heeft zo veel lekkere geurtjes dat ik amper kon kiezen maar ik ben blij met mijn keuze. De geuromschrijving is: Nectarine, water lotus en vanille.

Mac TLC 'Petting Pink' en Mac blush 'Dainty':
Dit zijn 2 vaste waardes in mijn collectie. Ik heb ze allebei al best lang in huis en regelmatig pak ik ze nog uit mijn stash. De lip conditioner ruikt lekker naar vanille en geeft een subtiel tintje en de blush is gewoon de perfecte baby pink. Telkens als ik ze herontdek denk ik 'een wonder dat deze nog niet op zijn', ik heb echt het gevoel alsof ik ze al heel vaak gebruikt heb maar ik gebruik ze met liefde.

Benefit Erase paste:
Wel een nieuweling is deze concealer van Benefit. Hij lag al een tijdje als back-up in mijn stash hoor maar ik had hem tot deze maand nog nooit open gedaan. Toen ik een paar weken geleden online las dat hij zo fijn is was ik zo benieuwd dat ik hem de volgende dag heb gebruikt en yes hij is inderdaad goed. De review volgt nog.

Bourjois so laque glossy 'Peach and love':
Ik zat precies in een luie fase qua nagellak de afgelopen weken, ik heb bijna alleen deze gedragen. Het is dan ook zoiets waar je niet bij moet nadenken, de kleur past overal bij. Mijn nagels zijn ook niet in goede conditie momenteel, misschien moet ik weer een paar weken gellak aanbrengen om ze aan te sterken.

xoxo Tessa

4 opmerkingen:

Anneloes zei

Jaaaa, Tigi Urban Antidotes! Dat is ook een van mijn favorieten <3

Valley Doll zei

Leuke favorieten ! De Tigi shampoos ruiken idd superlekker ! Mijn favoriet van vroeger, Headshot geloof ik, verkopen ze niet meer :(.

Anoniem zei

Heel leuke favorieten heb je gekozen :-)

Beauty Treasures zei

Leuke producten, ik heb ergens ook nog wat spulletjes van Tigi liggen. Die moet ik dringend nog eens gebruiken!