zondag 9 maart 2014

Collectieve Shoplog


Een paar weken geleden ben ik nog eens naar de Primark geweest, dat was al weer maanden geleden. Mijn moeder wou graag gaan en natuurlijk kom je dan zelf ook met vanalles buiten maar ik heb me nog braaf ingehouden.

Meteen bij het binnenkomen zag ik deze blousejes hangen in verschillende kleuren. Ik draag de hele lente en zomer van die losse blousejes en bij de Primark kosten ze altijd maar rond de 10 euro, score! Hij heeft op de rug een rij knoopjes trouwens.

Nog een los blouseje met iets langere mouwen en dus al meer geschikt voor nu is deze koperkleurige. Hij was ook maar iets van 12 euro geloof ik:

En het laatste shirt ga ik vooral gebruiken om in te sporten. Hij is lekker lang en bedekt het kruis dus je kan er zelfs een legging onder dragen en dat vind ik altijd wel fijn om in te sporten:

Dichtbij de kassa's hangen er meestal sjaals en dit zijn echte lokkertjes want ze zijn altijd tussen de 3 en 4 euro. Ik nam dus nog snel een simpele zwarte circle sjaal mee:

Als laatst van de Primark nam ik nog een dun riempje mee, ik had er nog geen met gouden details en dat komt altijd van pas:

Op Aliexpress bestelde ik deze strikjes ring, voor 3 dollar kun je het er al eens op wagen en hij past perfect:

Vorige maand ging er een gouden klik armbandje stuk (ook van Aliexpress, dus geen ramp) en die heb ik vervangen door een iets kwaliteitsvollere versie. Deze komt van een plaatselijk juwelenwinkeltje:

Zoals jullie weten hield ik in februari een beauty no-buy en jawel die is 100% gelukt! Ik heb me telkens ingehouden wanneer ik iets leuks wou bestellen.

Deze kleur gellak heb ik dan ook pas op 3 maart op ebay besteld en ook nu pas in huis, wou deze kleur al heel lang en weet nu al dat het een favoriet voor de zomer gaat zijn!

Het volgende waren benodigdheden, een scheermesje en nagellakremover.

Deze nachtcrème van Vichy heb ik gewonnen op A Beauty To rock:

En de volgende producten kreeg ik van Haarshop.nl om te testen, hier lezen jullie dus zeker meer over binnenkort:

In feite heb ik dus zelfs in 5 weken tijd nog maar 1 beauty item gekocht (en 2 dingen wat echt op waren dus die tellen niet mee), geslaagde no-buy wat mij betreft! Vanaf nu ga ik gewoon verder met een less-buy.  Zo wou ik bijvoorbeeld dolgraag van de mega The Body Shop sale gebruik maken maar neen, wil eerst wat douchegels die ik heb opmaken. 

xoxo Tessa

8 opmerkingen:

Unknown zei

Leuke blousjes heb je bij Primark gekocht. x

Merel | The Blonde Tales zei

Die primark items zijn leuk! En lekker goedkoop ook!

Savannah zei

benieuwd naar de haar producten!

Kim - Bestyoubeauty.nl zei

Leuke aankoopjes!

Bo zei

Leuke aankopen! Vooral die blousjes!

Chinouk | Graceful Glow zei

Leuke aankoopjes! Wat leuk dat je producten mag uitproberen, ik ben benieuwd naar de reviews :D!

Rosanne zei

Wat heb je leuke dingen gekocht!! Ik mag morgen weer shoppen, jeeej.
liefs x

Kim zei

Leuke items, ik ben benieuwd naar de items van de Haarshop :-)