woensdag 9 april 2014

De Parfum Tag



Er gaat al een tijdje een 'Parfum Tag' rond en als echte parfum-freak moet ik deze toch invullen he! Ik heb sommige vragen een beetje aangepast omdat ze anders niet van toepassing waren op mij en heb zelfs een vraag toegevoegd. Let's go!

1. Mijn favoriete parfum voor in de zomer:

Ik ben in de zomer heel erg fan van Body Splashes. Ze bevatten minder alcohol, wat wil zeggen dat ze beter voor je huid zijn in de zon maar ook iets minder lang blijven hangen. Gewoon meenemen in je tas en lekker vaak bijsprayen dus. Deze 'Seacliff Beach' van Hollister is mijn favoriet, hij is waterig en fruitig.

2. Mijn favoriete parfum voor s'avonds:


Dit was de gemakkelijkste keuze, ik heb namelijk maar 2 zwaardere geur en beiden zijn van Britney Spears. De gewone Fantasy en deze Midnight Fantasy zijn beiden aan de zwoele kant, zou ze niet snel op een zomerdag dragen. Als ik tussen die 2 moet kiezen ga ik toch voor Midnight Fantasy, de combinatie van blauwe bessen, kersen en vanille doet het altijd goed s'avonds.

3. Parfum met de hoogste emotionele waarde/nostalgie:

Qua parfums wat ik nu in huis heb is de originele DKNY Be Delcious het meest nostalgisch voor mij. Ik heb deze appel parfum al zeker 3 x gehad van de middelbare school tot nu. Het is een geur die ik niet snel moe word en iedereen herkent hem als je hem draagt.

4. Mijn favoriete budget parfum:
De drugstore geurtjes die bij ons bv. bij het Kruidvat worden verkocht vind ik bijna nooit lekker, op 1 uitzondering na! Ik weet niet of het ook door de nostalgie komt maar de lichtroze Bruno Banani heb ik ook al 2 x eerder opgemaakt en deze blijf ik lekker vinden. Het is zo een subtiel en clean geurtje wat bij elke gelegenheid kan. Dit is ook een goede 'sportgeur' aangezien hij haast soapy ruikt, alsof je net uit de douche bent gestapt.

5. Mijn favoriete luxe parfum:

Deze vraag vond ik ontbreken in de tag dus die heb ik er zelf bij verzonnen. Momenteel ben ik weer helemaal gek op Ralph van Ralph Lauren. Dit is een aqua geurtje en die passen super bij de lente en zomer. Hij doet me op een frisse manier zelfs aan snoepjes denken.

6. Deze parfum draag ik het minst:

De Pink Grapefruit lijn van The Bodyshop vind ik zo lekker, daarom dacht ik dat de eau de toilette me ook wel zou bevallen. Vreemd genoeg kan deze me steeds niet overtuigen als ik hem draag, ik denk omdat hij soms wat bitter kan overkomen. Ik gebruik hem dus nu maar op als roomspray.

xoxo Tessa

4 opmerkingen:

Suzanne zei

leuke tag en mooie parfums!

DramaQueen zei

Ik heb geen van deze parfums, maar er zitten wel wat leuke tussen. Toffe tag :) X

Bianca zei

Allemaal onbekende geurtjes voor mij helaas :)

Window On My Wardrobe zei

Mijn mama heeft een hele tijd de Be Delicious parfum van DKNY gebruikt, dus ik vind hem ook zeer herkenbaar! Die van Ralph heb ik ook gehad, maar ik was er niet zo'n fan van. Beetje te lichte geur voor mij :)

X Sara