zaterdag 26 juli 2014

Shoplog: Beauty


Eergisteren zagen jullie al deel 1 van de shoplog (kleding etc.), vandaag de beauty stuff. Ik had een paar dingen nodig, bestelde een aantal dingen online en verjaarde deze maand dus het is bij elkaar heel wat.

2 weken geleden zat ik ineens zonder base en top coat voor gellak aan te brengen, oops! Ik bestelde online snel de basis lakjes van Gelish. Ik draag bijna alleen nog maar gel dus wil absoluut niet meer zonder zitten.

Voor mijn verjaardag kreeg ik onder andere de Softngentle MSF van Mac, die is sinds kort van verpakking veranderd en dus eindelijk terug verkrijgbaar.

Ook voor mijn verjaardag gehad, 2 grote potten body butter van The Body Shop, daar kunnen we ook weer een tijdje mee verder:

Voor een visagie opdracht haalde ik nog zo'n concealer palletje van Catrice en aangezien ik al tijden benieuwd ben naar Micellair water nam ik die van L'oreal mee om te testen:

Iets wat ook al maanden op was, mijn wenkbrauwgel naar keuze van Hema. ik vergat hem telkens te halen en nu zijn we eindelijk weer herenigd ;)


Ik ben over het algemeen wel fan van de Bourjois deo's en deze had ik nog niet gehad:

Verjaardagscadeautjes van een vriendin. Mijn lievelings droogshampoo van Batiste, Monoï douchegel van Yves Rocher en een Inglot palletje:

Een paar weken geleden kreeg ik via een vriendin eindelijk de kans om naar de Company store in Antwerpen te gaan (outlet met ondermeer Mac, Bobbi Brown, Estee Lauder...). Ik heb me nog mega fel ingehouden omdat ik genoeg heb, zie hier een quick look op de buit. Ik wil trouwens wel over de producten schrijven maar het zijn vooral Limited Editions die je niet meer kan kopen...

Ik deed mezelf (voordat ik wist dat ik naar de Company Store kon gaan) ook nog een kleine bestelling op Boozyshop cadeau. Ik had nog een kortingsbon en daardoor rekende ik voor een fijner prijsje een Sleek palette en Kardashian bronzer af:

Deze week zag ik ineens de Tan Maximizers van Lancaster voor de helft van de prijs in het Kruidvat krantje staan, ben er meteen 2 gaan halen:

Et voila, weer een hoop nieuwe dingen die ik vollop ben aan het testen.

xoxo Tessa

9 opmerkingen:

Anoniem zei

Hele leuke aankoopjes! Wat een mooie producten zeg! Heel leuk!! xx

Anoniem zei

Hele leuke maar vooral mooie producten! De miccelair water heb ik ook, ik vind hem wel fijn. En wat gaaf dat je soft en gentle van mac hebt gehad en die 2 body butters heerlijk!

Teddy zei

Wat een gewelidige spulletjes allemaal!!

TT zei

Wat een super mooie items heb je gekocht :)

Unknown zei

Fijn dat soft and gentle van Mac er weer is!

Katrien zei

wow! Ben nu toch wel benieuwd wat je allemaal in die outlet hebt gehaald en hoeveel de korting was!

Unknown zei

Wauw, stuk voor stuk geweldige spulletjes!

Irma zei

Sowieso liefde voor de body shop spullen, maar ze zijn allemaal erg fijn! :)

Kiss & Make-up zei

Oh la la, mooi geshopt! Die twee body butters van TBS ruiken zo lekker! Bij mij gaat zo'n pot altijd snel op :-) Ik 'beboter' mezelf echt veel te graag, haha.