donderdag 18 maart 2010

New look shoes


Ik heb de beige pumps van de New Look dan toch maar gehaald :) de keuze was snel gemaakt want de mooie grijze met het strikje hadden ze alleen nog maar in grote maten
:( jammer maar ik vind deze ook wel leuk.

deze 12 cm schatjes komen dus onder mijn jurkjes bij het trouwfeest van mn broer, heb ze op de foto hierboven gewoon snel even aangetrokken bij mn outfit van vandaag dus het matcht absoluut niet haha maar ok het is voor het idee.
Weet er iemand van jullie trouwens of die anti-blaren stick van essence werkt?
xoxo Tessa

15 opmerkingen:

Springlover zei

Zijn echt hele leuke pumps! Ik ken de anti blaren stick van Essence niet, maar heb ooit wel eens een gehad van Compeed, werkt erg goed moet ik zeggen!

Annelieke zei

Super leuke pumps! Mooi kleurtje en mooi model. Ik zou niet weten of die blaren stickers helpen, ik heb ze nog nooit gebruikt.

Tessa zei

aha das fijn om te horen, ik heb ze alleen nog maar van essence gezien maar ik ga me zo eentje halen want als ik een hele avond moet gaan dansen ga ik pijn krijgen vrees ik :p

Anoniem zei

Mooi schoenen, hopelijk kan je er mee dansen!

De anti-blaren stick van essence ken ik niet maar ik kan je wel de compete anti-blaren stick aanraden! Vind je ook in Kruivat.

Hanne zei

Heel mooi! Maar kan je daar goed op stappen? :) Ik zou je zeker Party Feet aanraden!

Tessa zei

Ja hoor hanne, jong geleerd is oud gedaan zeker? en die party feet dingen goh.. nooit begrepen wat mensen eraan vinden want ik merk 0 % verschil :)

Wies zei

Leuke schoenen!
die stick van essence werkt idd heel goed! Eerder had ik altijd blaren op die plaatsen en nu ik daar met die stick overheen ga heb ik nergens last van, echt een aanrader dus!

sofie zei

ze zijn leuk!
x

Kledingenmeer zei

Gave schoen!

Kaya zei

ah je hebt de mooiste uitgekozen ;)
Ik heb die stick en die helpt wel een klein beetje doordat t de huid een beetje vet maakt en de schoen niet gaat drukken, maar echt blaarvoorkomend werkt t niet dan kun je beter aan de blaarpleisters. Ik heb die van Etos of Kruidvat.

Beautyshiine zei

Die zijn echt mooi!
x

BeautyLoves zei

Mooi! Compeed is wel een supermerk als het op blaren aankomt. De Party Feet vind ik zelf maar niets, daar zou ik nooit meer geld aan geven.

NeonRocks zei

Mooie schoenen! Ik zou willen dat ik er op kon lopen ;)
Die blarenstick van Essence werkt bij mij prima, voor dat geld zeker eens uit te proberen!

xx

Roxanne zei

Mooi hoor! :)

Sharona zei

Prachtige schoenen ! <3 *kwijlt*. Jammer dat ik niet op hoge hakken kan lopen =( *zucht*