woensdag 5 januari 2011

Gosh Light & shine VS Mac Dazzleglass lipgloss

Jullie weten waarschijnlijk wel dat ik een echte M.a.c. cosmetics fan ben maar er is 1 product wat ik denk ik niet zo snel meer zal kopen, de Dazzleglasses. Don't get me wrong, het zijn fijne glossjes maar er is echt een duidelijke drugstore dupe (=gelijkaardig product) van gemaakt.
De Light & shine lipglazes van Gosh! ik las er al vaker over en als je beiden glossjes in huis hebt kan je echt wel concluderen dat het bijna een exacte kopie is, en dat is goed nieuws voor onze portemonnee.
Ze hebben niet alleen dezelfde textuur (longlasting maar dus ook heel plakkerig) maar ook dezelfde geur en zelfs hetzelfde kwastje (geen sponsaplicator maar haartjes):
Daarnaast zitten ze uiteraard boordenvol glitters, echt iets voor een feestje.
Zie hier de Dazzleglass van M.a.c. (ik droeg wel een beetje nude lipstick er onder wat de glitter een beetje minder heftig maakt) deze lippie droeg ik met nieuwjaar:
En dit is die van Gosh:
Als ik écht iets moest opmerken dan zou ik zeggen dat die van M.a.c. misschien ietsje meer kleur afgeven maar dat hangt er ook vanaf welke kleur je koopt, die wat ik van Gosh heb is nude pink terwijl die van M.a.c. knalroze is. Hier zijn ze nog eens naast elkaar geswatcht:
Allebei lekker shimmery, iets te veel van het goede voor over dag voor mij persoonlijk maar wel een eyecatcher voor met de feestdagen. Ze geven beiden ook een beetje een plumping/vollere lippen effect doordat de substantie dik is. Alsof dit nog niet genoeg redenen zijn: de Dazzleglasses van M.a.c. bevatten weinig product, je ziet hem na een paar keer gebruiken al dalen in de huls.
En dat terwijl de gloss van Gosh 8 euro kost bij het kruidvat, de Dazzleglasses zijn moeilijker verkrijgbaar en kosten 19 euro.
xoxo Tessa

7 opmerkingen:

Jorna zei

Zijn soort van dezelfde glossjes. Baby Sparks is praktisch een dupe van de bleekroze Lip Glaze. Heb er vorig jaar ergens een artikel over geschreven.

BeautyLoves zei

Ja, dat ziet er wel vrij gelijkaardig uit!

Katrien zei

Super dupe!!! mooie lip combinatie had je met nieuwjaar

Anne Janssen zei

wauw, mooie kleurtjes!
Mooi neutraal ;p
xxx

Anne (peachyblushes) zei

Leuke dupe! Ik vind ze beide mooi :)

Silva zei

Bedankt voor die tip! Ik kan nu dus ipv 1 dazzleglass 3 gosh glosses halen :)

dandelion zei

Ik vind die van Gosh heel mooi!