zaterdag 1 januari 2011

Toppers & floppers 2010

Eerst en vooral hoop ik dat jullie net zo'n fijne jaarwisseling hebben gehad als mij en voor de rest: mogen al jullie wensen uit komen. We beginnen dit nieuwe jaar met de toppers en floppers van het afgelopen jaar. Misschien zijn jullie wel benieuwd naar de producten waar ik vaak naar heb gegrepen in 2010 en de dingen die net zijn blijven liggen.

Mijn 5 toppers:

Oehh wat was dit moeilijk uitkiezen! ik heb zoveel fijne spullen ontdekt in 2010 maar ik koos er 5 top producten uit.

- M.a.c. 'Satin Taupe' oogschaduw, een geweldige basis kleur die echt overal bij staat. Als ik een look wat specialer of donkerder wou maken greep ik bijna altijd naar deze!
- Revlon 'Pink crystals' lipgloss, alleen al omdat hij zo fijn aanvoelt op de lippen wil ik er nog meer hebben.
- M.a.c. 'Petting pink' Tinted lip conditoner, deze heb ik nog niet zo lang maar toch behoort hij tot een van de fijnere lippenbalsems die ik ooit geprobeerd heb.
- Inecto moisturiser, ik ben in 2010 pas een gezichts moisturiser gaan gebruiken en dat bevalt me prima zeker nu we zo'n strenge winter hebben.
- Als laatste de Hema blendingbrush. Voor een goedkope kwast is hij zeer aangenaam, hij is voor verschillende dingen te gebruiken en ik heb hier ook het hele jaar dagelijks naar gegrepen. Het enige nadeel is dat hij zijn zachtheid snel verliest door het wassen, maar dan koop ik em wel opnieuw voor die 4 euro.

De floppers:

- Essence gelliner, ik heb door deze besloten nooit meer super goedkope gel eyeliners te kopen want wat drogen ze snel uit! Ik had hem amper 3 keer gebruikt en er zaten al barsten in en hij is helemaal droog.
- Vloeibare eyeliner 2B. Slecht dekkend en waterig zijn de enige woorden die ik ervoor kan bedenken en ik heb hem dan ook nooit gebruikt, enkel geswatcht.
- Gosh oogschaduwbasis stick. Ik ben een fan van het merk Gosh maar niet van deze oogschaduwbasis, bij mij laat hij mijn oogschaduw creasen binnen het half uur.
- Eyeko lippenbalsem. Ookal heb ik een ambassadeurscode van hun dat wil niet zeggen dat alles even fijn werkt en eerlijk is eerlijk, deze lippenbalsem doet me denken aan lijm :s
- Chanel inimitable mascara. Een flop product van een luxe merk (gelukkig was het een staaltje). Ik krijg er spinnenpoot wimpers van helaas, de formule werkt gewoon niet voor mijn wimpers denk ik want ik heb ook al vaker gelezen dat mensen hem wel goed vinden.

En dat waren ze alle 10, vijf favorietjes en vijf missers.

Nog even een foto van de uitgedroogde gel eyeliner van Essence:
en de prit/lijmerige substantie van de eyeko lippenbalsem:
xoxo Tessa

12 opmerkingen:

Maud zei

Mooie 'toppers' ^^ Leuk artikel ook, met die floppers erbij!

Katrien zei

Leeuk artikel, zeker omdat er ook floppers bij zitten zoals maud al zegt. Goed dat je zo eerlijk bent over de Eyeko produkten ook ,-) gelukkig nieuwjaar

Kashmira zei

Wat een leuk artikeltje! Ik heb mijn gelliner eerlijk gezegt ooit gebruikt! Ik ga zo even kijken of dat bij mij ook het geval is... De Chanel mascara heb ik ook, maar nog niet open gemaakt, nu durf ik het ook niet meer haha

Melissa zei

Leuk artikel, en wat jammer van die Eyeko lipbalm hoor, omdat Eyeko meestal toch fijne producten heeft.

Mitchin zei

Ik juich mee voor Satin Taupe =)))

Marijke zei

Leuk artikel, met de topeprs en floppers! :-) Ik vond die Chanel mascara ook niet goed! Fijn 2011!!

Anne (peachyblushes) zei

Leuke favorieten! Ik heb die gelliner van Essence ook, en als ik het potje opendoe en omgekeerd houd valt het product er in zijn geheel uit! Echt helemaal opgedroogd, echt niet tof.

Sabine zei

Baaah! dat van die gelliner is wel balen zeg. Had even zoiets toen ik het zag staan van Yaaay goedkope gelliner..

Bummers.

Silva zei

Leuk artikel! Was leuk om te lezen, mijn zusje heeft ook die Chanel mascara, maar zij vindt hem dus wel fijn :)

Anoniem zei

he bah die van eyeko is echt net als lijm haha je ziet em zo aan je vinger plakken

NeonRocks zei

Leuk artikel! Leuk om te zien dat je ook voor de floppers hebt gekozen. Die Eyeko lippenbalsem ziet er echt niet fijn uit...
Ik vond de Chanel mascara dan weer best fijn eigenlijk. Maar zo zie je maar, smaken verschillen ;)

dandelion zei

Ik geef je helemaal gelijk met die lippenbalsem van Eyeko, die heb ik ook na 1x gebruiken meteen de prullenbak in gekiepert (gadver) haha!