zaterdag 17 september 2011

Antwerpen Shoplog

Antwerpen is een van mijn favoriete steden om te shoppen, helaas is het niet bij de deur en ga ik er maar +-2 per jaar heen. Zoals sommigen misschien al weten zit ik op een beauty producten no-buy en oh wat heb ik me moeten inhouden! Ik heb wel een aantal dingen wat ik al langer wou gekocht maar heb me voor de rest goed er aan gehouden. Zo heb ik bijvoorbeeld met hele leuke nagellakjes in mijn handen gestaan bij River Island maar ik heb ze braaf teruggelegd, heb nagellak genoeg. Ik heb me dan ook meer gefocust op enkele kledingitems die ik nog wou.

Bershka hangt momenteel vol met see trough en glitter tops, ik kocht er dit doorzichtige/kanten truitje:
En dit glittery vest:
Onder de 'cropped tops' kunnen we deze herfst/winter ook niet uit, ze gooien er bijna mee naar je hoofd in de winkels bij wijze van spreken. Bij New Yorker kocht ik er 1 in een burgundy/maroon kleurtje. Dit is DE kleur voor nu, staat leuk over mijn oh zo geliefde zwarte kledij:
Dan kocht ik nog een cropped top bij Forever 21, de winkel waar een vriendin en ik speciaal voor gingen maar eigenlijk door teleurgesteld waren (er waren bijna geen jurkjes terwijl er op de webshop zo veel leuke staan). De top is slecht te zien zo op foto maar eenmaal aan was ie best leuk en hij heeft een open rug:
Mijn 2de en meteen ook laatste Forever 21 item, een rode 1 shoulder-top. De kleuren op mijn werk zijn zwart en rood, ik draag eigenlijk standaard zwart omdat rood mij vaak niet zo leuk staat maar ik heb het er toch op gewaagd met deze:
Bij Mango vond ik dit classy truitje met grote strik, hij is dun en een beetje sheer maar voelt best lekker warm:
Dan was ik eigenlijk nog op zoek naar fatsoenlijke Long sleeves en omdat die van H&M etc. vaak snel krimpen bij mij besloot ik maar te investeren in 2 kwaliteitvolle zwarte basic truitjes. Ze komen btw van Unica Vera, een boutique'je in een zijstraat van Antwerpen.

De eerste is van 'My pink tee'. Vond deze wel schattig, er zitten ook allemaal rhinestones op die je op de foto niet goed ziet:
En de andere is van Guess, gewoon lekker simpel en mooi strak:
Dan ligt er nog een hele leuke I Am winkel in Antwerpen, de juwelen liggen rond de prijsklasse van Six maar ik vind ze zelf veel leuker:
- Ketting met veertjes €9
- Ring met afhangende bolletjes (had ik al in het zwart, nu deze in burgundy kleurtjes) €5
- Oorbellen €6

En als laatste slechts 2 beauty producten, goed ingehouden he? ;)

Mac Brush cleanser. Dit was uit noodzaak, ik deed al een maand ofzo zonder brushcleanser:
Mac Lip erase:
Deze wou ik gewoon al erg lang en hij is alleen in de Pro stores te koop, dus niet bij de Bijekorf met Mac bij me in de buurt.

xoxo Tessa

5 opmerkingen:

BeautyLoves zei

Ik ga ook niet zo vaak shoppen in Antwerpen, ik denk dat het intussen al een jaar of zo geleden is. Dringend nog eens teruggaan!

Eva M. zei

Leuke kleren heb je geshopt ! Ik kom er ook niet zo vaak, al ben ik er wel graag. Het is ondertussen alweer 9 maand geleden denk ik, moet dringend een tripje plannen :d

Kaya zei

Vind je zwart kanten top mooi!
Ik ben ook gek op Antwerpen maar ook al een tijdje niet meer geweest. De laatste keer dat ik er was was River Island nog niet open...

Beauty Treasures zei

ik ga ook graag shoppen in antwerpen!

Anoniem zei

A'pen is de zaligste stad om in te winkelen ;-))