vrijdag 9 september 2011

Lush Lemony Flutter

Razend benieuwd was ik altijd naar deze multifunctionele crème van Lush, en nu heb ik hem dan eindelijk in huis.

Zoals je op de deksel kan lezen is dit eigenlijk een nagelriemboter maar hij is ook ideaal te gebruiken op andere droge plekjes zoals de hielen, ellebogen en voeten. Een echt winter product dus! Ik heb zelf (zoals de meeste mensen in de winter) altijd last van velletjes aan mijn vingers, en er aan pulken of bijten is het slechtste wat je kan doen. Ik ben benieuwd of Lemony Flutter daar iets aan gaat veranderen deze winter!
De substantie ziet er hard uit in het potje maar wordt zacht als je het product aanraakt. Er zit trouwens best veel in (50 gram) en het blijft iets langer dan een jaar goed, ik kan mijne gebruiken tot 15/10/2012 staat onderaan het potje.

Je hebt maar de kleinste hoeveelheid nodig per vinger:
Toen ik het de eerste keer opsmeerde dacht ik 'oei dit gaat een product worden om s'avonds te gebruiken' omdat het zo vettig aanvoelt maar gelukkig trekt het goed in! Als je per ongeluk te veel hebt gepakt smeer je lekker je hele handen er mee in en binnen de 5 minuten (dan is het ingetrokken) heb je fijn verzorgde nagelriemen en handen.

Dan nog even over de geur: dit product ruikt natuurlijk heel fel naar citroen, misschien zelfs een beetje te veel voor sommigen dus ruik er even aan in de winkel. Lemony Flutter blijft een jaar goed en die tijd heb je ook wel nodig om hem op te maken te denk ik. Dit product kan je bij Lush kopen voor +-9 euro, ik ben er alvast tevreden mee.

xoxo Tessa

4 opmerkingen:

Anoniem zei

klinkt goed, ik vind het alleen een beetje duur

Kaya zei

Hmm die ga ik ook proberen. Alleen jammer dat ie citroengeur heeft, daar hou ik niet zo van.
Komt ie misschien ook in andere geuren?

Kashmira zei

Die geur wendt echt wel na een tijdje! Toen ik hem voor het eerst open maakte werd ik ook overvallen door de geur van citroen, maar naarmate je hem mee gebruikt, je eigenlijk niks meer merkt van de geur! :)

Tessa zei

Nee Kaya ze hebben alleen deze. Maar wat Kashmira al zegt ik dacht eerst ook 'wow straffe geur' maar het went wel :)