donderdag 8 december 2011

Lee Stafford Bleach Blondes haarmasker

Toen mijn vorig masker op was kreeg ik toevallig deze van Lee Stafford van een vriendin. Zij verfde haar haren koper en kon dus niks meer doen met dit masker voor blondines. Ik probeerde het masker uit en terwijl het best ok was heb ik hem maar 1 keer kunnen gebruiken.

De uitleg op de verpakking komt er gewoon op neer dat het bevorderend zou zijn voor je blond geverfde kleur:
Het masker heeft dan ook een beetje een paarse gloed (paars neutralisteert geel dus ideaal om je blonde kleur fris te houden):
Waarom ik hem niet op heb kunnen gebruiken? ik durfde gewoon niet meer. De dag nadat ik hem had gebruikt stond ik vol jeukende rode vlekken, op heel mijn lichaam! Ik bekeek de ingrediƫntenlijst maar vond niks anders dan normaal en ik weet nog steeds niet of de allergische reactie door dit product kwam. Gelukkig is mijn moeder ook blond en gebruikt zij hem nu zonder problemen op.

Ik heb eerder wel eens allergische reacties gehad op bepaalde spinnen en muggenbeten dus het kan ook goed zijn dat het masker er niks mee te maken had maar ik riskeer het liever niet meer.
Qua resultaat had ik gewoon lekker zacht haar hoor dus ik ga dit masker niet onnodig afkraken, als jij blond haar hebt kan je deze zeker eens proberen.

Ik ben niet zeker van de prijs maar ik denk dat deze potten van 200ml zo'n 8 Ć  9 euro kosten, te koop bij Etos.

xoxo Tessa

2 opmerkingen:

Eva M. zei

oei, wat vreemd, maar ik begrijp wel dat je het liever niet meer gebruikt dan. Het zou toch al niets voor mij zijn, ik heb donkerbruin haar.

Anoniem zei

mooie flashy verpakking maar vind het wel een beetje duur