woensdag 14 december 2011

Urban Decay Primer Potion

Al jaren is de Primer Potion van Urban Decay een hype onder de beauty freaks, ik ben dus behoorlijk laat om hem uit te proberen. Deze oogschaduwbasis in de magische paarse verpakking is sinds kort ook in alle Sephora's in Nederland te koop.

Ik kreeg zelf een mini versie bij het UD Naked palette, ideaal om hem uit te proberen:
Je brengt de oogschaduwbasis aan met een sponsaplicator, op zich niks mis mee:
Het enige nadeel is dat mensen vaak zonder dat ze het weten vééél product weggooien. Vroeger was dit vooral een groot probleem omdat de sponsaplicator recht naar beneden ging en dan bleef de helft aan de randen hangen. Check hier een opengesneden Primer potion die ik op google vond:
Zo'n verkwisting als je dit onbewust zou weggooien!

Dit probleem zou al wel min of meer opgelost zijn sinds de sponsaplicators nu schuin zijn en de randen kunnen raken maar ik ga de mijne toch opensnijden denk ik als het zo ver is!

De werking van het product is wel erg goed, daar valt niet over te discuteren. Mijn oogschaduw blijft hier de hele dag mee opzitten. Of ik hem ooit in een fullsize zou kopen? hmm ik denk het niet. Ik ben ook nog erg benieuwd naar de Shadow Insurance van Too faced en die is toch een paar euro goedkoper en zit in een tube verpakking.

De Urban Decay Primer Potion kost +-19 euro, te koop bij Sephora (nog niet in België helaas).

xoxo Tessa

7 opmerkingen:

BeautyLoves zei

Met hun nieuwe verpakking (die grote tube) zou dat toch al een beetje opgelost moeten zijn (maar dan moet je dus wel die megaverpakking kopen). Ik heb zelf ook eens een mini gehad, vond het een best goede primer!

Eva M. zei

Ik heb nu ook die mini en vind hem best wel fijn maar zou hem niet fullsize kopen door die applicator. Als ie op is koop ik wss eens die van Too Faced.

Katrien zei

goed zal hij wel zijn maar ik vind het veel centjes voor een oogschaduwprimer

Kim zei

hij zit tegenwoordig in een tube ja, ik vind hem even goed als die van too faced. beide erg goed!

ppp zei

De normale verpakking zit tegenwoordig ook gewoon in een tube.

Ik vind zelf UDPP fijner dan TFSI, opzich is alles hetzelfde alleen die TFSI wordt na een paar keer gebruiken waterig, en komt er dus een vloeibare substantie uit de volgende ochtend als ik het gebruik. Je moet je tube dan eerst kneden zodat het weer een normale substantie wordt, mijn (halfvolle) tube is hierdoor een keer geknapt.

Bij de UDPP heb ik dat probleem niet.

5minmakeup zei

Deze lijkt me geweldig, maar inderdaad jammer van de verpakking.. Toch maar eerder Too Faced uitproberen dan.

Peggy Timmermans Visagie zei

Ik had deze ook maar ben zeker zo tevreden met die van Artdeco die maar 6,90 Euro kost en even goed werkt voor mij!