donderdag 29 december 2011

Tashanger

Ik kwam onlangs bij Kruidvat zo iets handigs tegen, kocht het voor een vriendin als een van haar kerstcadeautjes en ben later die dag nog teruggegaan om eentje voor mezelf te halen!

Zeker als ik een mooie nieuwe tas heb wil ik deze nooit op de grond zetten op openbare plaatsen (vooral als je buiten op een terrasje zit) en daar is de tashanger de oplossing voor:
Bij Kruidvat hadden ze een paar printjes waaronder ook deze luipaard versie. Het rondje is een soort zware magneet die dus goed aan eender welke tafel blijft hangen, aan het haakje aan de andere kant hang je je tas:
Je kan deze tashanger aan je tas hangen maar er zit ook een zakje bij. Ik gooi hem persoonlijk gewoon in de tas die ik het meest bij me heb.
Deze handige gadget kost rond de 6 euro bij Kruidvat, je zal er misschien wel naar moeten zoeken of vragen. Ik heb trouwens toevallig een nieuwe handtas gekocht gisteren, die zien jullie in de volgende post ;)

xoxo Tessa

11 opmerkingen:

Eva M. zei

Ik ben al benieuwd naar je nieuwe tas !

BeautyLoves zei

Handig ding! Ik kan zoiets ook wel gebruiken. Toch eens gaan zien bij het Kruidvat... :)

Today's beauty zei

Wat een handig ding, deze kan ik goed gebruiken. Ik heb ze nog niet gezien bij het kruidvat..

katrien zei

Coole gadget, ik ga er meteen achter zoeken!!!

Gabriella zei

Wat handig!

MissPrettiness zei

Handig! Bedankt voor de tip! :D

Leuke blog heb je trouwens , ik ga je volgen. :)

Liefs Elke

NeonRocks zei

Handig! Heb zoiets al eerder op internet gezien, maar nog nooit in het echt. Misschien morgen ook eens bij de Kruidvat gaan kijken...

Anoniem zei

het is mischien allemaal wat overbodige luxe maar ik hou hier echt van! ik ga nog naar school en ze kijken me raar aan maar ik hoef me tas tenminste niet elke dag schoon te maken!! :D

Lizzy zei

Super leuke tas!
Ik ga je volgen!

x

Tessa zei

^leuk tas? k zie geen tas hoor :p

Sofie zei

klinkt best handig, maar ik denk niet dat ik mijn tas na twee dagen al terug tegen de grond zou smijten :) ♥