zondag 12 februari 2012

Aquolina Pink Sugar

Na maanden opzoek werk online heb ik het toch gedaan, een parfum besteld die ik nog niet kende en waarvan ik dus niet eens zeker wist of ik hem lekker zou vinden.

Het was een gokje natuurlijk maar de beschrijvingen online waren:
- Suikerspin
- Caramel
- Snoep
- Drop
- Suiker

Mierzoet dus, en dat zijn de geuren waar ik voor ga!

Het merk Aquolina is in BE en NL nergens te koop maar ik vond hem wel op de Nederlandse webshop Parfumania.nl
De verpakking alleen al doet me aan suikerspin en lollies denken! Ik was al bijna verkocht voordat ik aan de geur had geroken haha. Ik kreeg bij mijn bestelling ook een staaltje van de nieuwe Gucci pafum 'Guilty intense', die is ook best lekker.

En dit is hij dan, Pink Sugar:
Ik wist dat ik er van zou houden! Ik vind hem vooral caramel,gebak-achtig ruiken maar de suikerspin ruik ik er ook nog wel in terug. Gelukkig ruik ik de drop er niet in terug want daar hou ik dan weer minder van.

Het beste is nog dat deze 50ml me inclusief verzendkosten maar zo'n 30 euro heeft gekost, veel goedkoper dan als hij hier in de Sephora zou liggen. En dat het geen drugstore parfum is merk je ook weldegelijk, ik sprayde hem s'ochtends om te testen op mijn pols en savonds zat hij er nog perfect. Ik vind zelf ook dat het zo'n parfum is die steeds beter gaat ruiken naargelang je hem op hebt, na een paar uur is hij wat minder heavy.

Kortom een top geur voor mensen die van zoet houden. Ik geef toe dat ik hem een beetje anders had verwacht, hij is bijvoorbeeld niet fris snoepjasachtig zoals Ralph by Ralph Lauren, Pink Sugar is warmer. Het is moeilijk uit te leggen, je moet hem zelf ervaren zoals bij alle parfums zeker? ;)

xoxo Tessa

9 opmerkingen:

Pimpernell zei

Ik leerde Pink Sugar kennen toen ik er een staaltje van kreeg tijdens een swap e ik was direct verkocht :-)

Onlangs kocht ik het haarparfum ervan en die is evenheerlijk als de gewone parfum!

Tessa zei

^De haarparfum klinkt ook wel interessant!

Amber zei

Ik vind hem TE zoet, ik heb Pink Sugar Sensual in de uitverkoop gekocht pasgeleden, die is een stuk lekkerder voor mij. Nog steeds die echte Pink Sugar geur, maar fruitiger en zachter.

Tessa zei

Bedankt voor de tip Amber, ik twijfelde nog om de Sensual maar daar kon ik me al helemaal geen geur bij voorstellen :d

Kaya zei

Ben wel benieuwd hoe deze ruikt! Ik hou ook erg van zoet maar ook van heeeel licht, zo licht dat ik al paar jaar uberhaupt geen parfum meer draag XD

Kim zei

hij is lekker voor af en toe! ik heb vorig jaar een keer 100 ml voor 35 euro kunnen kopen, elke dag kan ik hem niet dragen, maar gewoon af en toe, heerlijk, net of je in een bad met suiker ligt

5minmakeup zei

klinkt alvast erg goed! Zou het zelf wel niet durven, parfums bestellen zonder eerst geroken te hebben...

Sharina zei

ik ben helemaal gek op zoete geuren. alleen heb ik het weleens meegemaakt dat geuren zo sterk en zoet waren dat ik er misselijk van werd. Heb je dat bij deze meegemaakt? of is dit gewoon lekker zacht zoet?

Tessa zei

^Nee Sharina ik heb het zelf niet maar hij is wel fel hoor, misschien dat jij hem TE zou vinden